Angst for fugle - ornithofobi

Hypnose som behandling mod angst for fugle (ornithofobi)

Ornithofobi er den officielle betegnelse for fugle-fobi, hvor man altså føler en overdreven eller uforklarlig angst for fugle.

Da fugle er overalt, både i naturen og i byerne, kan det være en stærkt generende fobi. Nogle vælger at tilrettelægge deres liv efter fugle-fobien, og både de og deres familier glemmer måske helt, hvor mange hensyn det kræver - og hvor meget lettere det ville være, hvis fobien var væk.

Tænk, hvis man overhovedet ikke tænkte over, at der var fugle i nærheden! Mange af mine klienter har bare det beskedne ønske at de gerne ville være ligeglade med fugle. Det kan heldigvis godt lade sig gøre, for angsten kan fjernes.

Nederst kan du se en video, hvor du kan prøve hypnose mod angst.

Se hypnose-video mod angst

Hypnose er effektivt

Angsten for fugle er tillært - hjernen har fået en fejlagtig forestilling om at fugle er “farlige” og reagerer med angst. Denne angst kan fjernes - eller i det mindste reduceres, så du kan få et helt almindeligt forhold til fugle igen.

Jeg anvender både teknikker direkte mod angst og angstanfald og hypnose og hypnoterapi til at fjerne det, der får hjernen til at overreagere.

Som du kan læse under fobier har jeg også udviklet min egen metode, BSAFE, som jeg bruger i kombination med hypnose specielt overfor angst og fobi.

Selvom mekanismerne er ens, er det forskelligt fra klient til klient hvordan det konkret gribes an. I de tilfælde jeg har arbejdet med, har det dog været meget effektivt. En til to behandlinger er nok.

Hypnose kan fjerne fuglefobi. Børn er ikke født med angst for fugle. Barn på torv med duer.

Klienthistorier

Det er fantastisk at høre mine klienter fortælle bagefter, hvad det har betydet for deres liv, at fobien er væk.

Fugle kan være svære at undgå. En klient kunne pludselig begynde at nyde at sidde på fortovscaféer igen, uden konstant at skulle holde øje med om der var duer på vej over mod bordet.

En anden klient fortalte om, hvordan rejser var blevet meget nemmere, når man ikke længere skal frygte at gå over et torv fyldt med fugle.

Læs mere om fobier og angst.

Gratis hypnosevideo mod angst

Prøv den gratis video med guidet selvhypnose mod angst. Videoen kan bruges til alle typer af angst og situationer, idet den tager udgangspunkt i det, du har angst for.

Hypnose på video er naturligvis ikke det samme som at sidde overfor mig i virkeligheden. Her ville vi i forsamtalen komme ind på situationer specifikt for dig. Jeg bruger også metoden BSAFE til at arbejde med angst, og generelt ville vi tale sammen undervejs. Det kan vi af gode grunde ikke på video.

Alligevel kan videoen her give dig et indtryk af, hvordan hypnose foregår - og dæmpe din angst.