Agorafobi - angst for at være ude

Hypnose som behandling mod agorafobi - angst for at være ude

Oprindeligt betyder agorafobi angst for åbne pladser, men bruges generelt om at have angst for at være “ude”, f.eks. angst for at forlade sit eget hjem.

Det er voldsomt socialt invaliderende. Det er også et helt konkret og praktisk problem, hvis angsten forhindrer en i at komme ud at handle, i trafik eller bare komme ud blandt andre mennesker.

Selvom man har agorafobi har man jo de samme sociale behov som andre, men fordi fobier er så stærke, kan det alligevel ende med, at man isolerer sig selv.

Angsten er stærkere end både lyst og vilje.

Nederst kan du se en video, hvor du kan prøve hypnose mod angst.

Se hypnose-video mod angst

Agorafobi kan fjernes - du skal ikke leve med det

Heldigvis er agorafobi ikke noget, man skal leve med. Agorafobi kan fjernes eller dæmpes, det er en angst der er opstået, ikke noget man er født med. Derfor kan hjernen også lære noget nyt: at det slet ikke er farligt. Det handler om at træne hjernens automatreaktioner og blive fri for begrænsninger igen.

Hypnose mod agorafobi. Fødder på fliser.
Når man er kureret for agorafobi har man ikke længere angst for at gå ud og kan bevæge sig hvor man vil

Behandling af agorafobi med hypnose og hypnoterapi

Hypnotiseret.dk kan hjælpe mod agorafobi. Jeg anvender flere forskellige metoder. En af dem er hypnose. Det giver mulighed for at forstærke forestillingsevnen og hurtigere nå nogle resultater. Desuden anvender jeg min metode BSAFE som går ud på at opløse alt det, fobien består af, i mindre dele.

Der vil typisk være tale om en indsats som både dækker hvordan kroppen reagerer, hvilke følelser der opstår og ikke mindst hvilke tanker, der er omkring situationen. Jeg vil altid tage udgangspunkt i din konkrete oplevelse.

Det kan være, du ser nogle bestemte billeder, når du oplever din angst. Eller du har nogle bestemte tanker. Eller at du har en helt særlig følelse i kroppen. Alt det arbejder vi med. Det tager sjældent ret lang tid.

Det fantastiske er, at du bagefter oplever, at det der tidligere blev oplevet som et problem fyldt med angst, ikke længere rigtig kan vække de samme følelser.

Læs mere om fobier og angst.

Gratis hypnosevideo mod angst

Prøv den gratis video med guidet selvhypnose mod angst. Videoen kan bruges til alle typer af angst og situationer, idet den tager udgangspunkt i det, du har angst for.

Hypnose på video er naturligvis ikke det samme som at sidde overfor mig i virkeligheden. Her ville vi i forsamtalen komme ind på situationer specifikt for dig. Jeg bruger også metoden BSAFE til at arbejde med angst, og generelt ville vi tale sammen undervejs. Det kan vi af gode grunde ikke på video.

Alligevel kan videoen her give dig et indtryk af, hvordan hypnose foregår - og dæmpe din angst.