Rør ikke ved dit ansigt!

22 March 2020

Åh nej - nu rørte jeg mit ansigt igen!

Jeg har lukket klinikken i øjeblikket for at begrænse corona-smitten. Heldigvis giver det mig tid til at indspille videoer og lave mere indhold til hjemmesiden. Det kan du glæde dig til senere. Hvis du vil høre det nyeste, så glem ikke at tilmelde dig mit nyhedsbrev - så får du hver uge en lille hilsen med alt godt fra hypnose-terapiens verden.

Vi rører os selv i ansigtet hele tiden

For at undgå at smitte sig selv og andre med corona virus (og andre spændende ting) bør man ikke røre sig selv i ansigtet. Se de officielle anbefalinger på coronasmitte.dk.

Men det er næsten umuligt at undgå at røre sig selv i ansigtet. Det er naturligt - og vi gør det uden at tænke over det hele tiden. Det er en vane.

Jeg hjælper folk med at stoppe dårlige vaner som f.eks. neglebidning - og samme metoder kan jo bruges til at stoppe for vanen med at røre sig selv i ansigtet, som i øjeblikket er blevet en dårlig vane.

Derfor har jeg lavet denne video, som jeg håber kan hjælpe de mange, der gerne vil begrænse antallet af gange, de rører ved deres ansigt.

Målet er at du skal stoppe op, hver gang hånden er på vej mod ansigtet - og så kan du nå at lave det om. Det er selvfølgelig helt OK at røre ansigtet, hvis du skal vaske det - og når hele denne corona-krise er forbi.

Jeg håber, du kan bruge videoen - se med her, det tager kun godt 7 min.

Videoen kombinerer mentaltræning med hypnose. Se den gerne flere gange - og del den med dem, der trænger.