Få det nu fixet!

28 January 2019

Få det nu fixet!

Ja, jeg låner lige sloganet fra jem og fix fordi jeg tit har oplevet at klienter i min hypnoseklinik som har gået og haft et problem rigtig længe, før de har kontaktet mig. Ja ofte er det faktisk folk godt oppe i årene, der siger at de “altid” har haft problemet. Det kan være søvnbesvær, angst, en fobi, lavt selvværd eller lignende.

Nogle har prøvet at overkomme problemet med viljestyrke eller medicin. Mange har levet med det rigtig længe, før de endelig beslutter sig til at gøre noget ved det med hypnose hos mig. Jeg har tit undret mig over hvorfor det er sådan. Det er som om hypnose er det sidste, mange overvejer.

Jeg bruger overskriften få det nu fixet med lidt blandede følelser, fordi jeg helst ikke vil antyde at jeg bare kan “fixe” alle problemer. Hypnose og hypnoterapi kræver altid et samarbejde mellem dig og mig. Jeg “gør” ikke noget magisk med hypnosen. Men når det er sagt: hypnoterapi er en effektiv og naturlig metode til at ændre på automatiske følelser, tanker og reaktioner og løsne op for små og store traumer. Derfor synes jeg det er synd, at der tilsyneladende er så mange, der har et problem som begrænser dem i deres liv og hverdag, men som ikke får gjort noget ved det.

Jeg har haft klienter som endelig kan sove eller som igen kan gøre ting, de ikke har kunnet gøre i mange år, pga en fobi. Og det er en glæde for mig når jeg har hjulpet mennesker videre på den måde. Så hvis du eller nogle du kender har et problem du tænker hypnose kunne hjælpe med, så vil jeg igen opfordre: få det nu fixet!

Fredag-søndag den 8., 9. og 10. marts deltager jeg i messen Sund Livsstil i Scandinavian Congress Center i Aarhus på stand 80A. Jeg har mulighed for at give en rabatkode så du kan købe billet til kun 20,- kr til messen. (Entré ved døren koster 80,- og forsalgsbilletter koster normalt 40,- kr). Abonnenter på mit nyhedsbrev får tilsendt rabatkoden inden messen.

Hvis vi ikke ses i min klinik inden da, håber jeg at se dig på messen!

– Kim Oechsle