Hanne - elevatorskræk

10 July 2016

Kort tid efter at jeg på hypnotiseret.dk havde haft besøg af Hanne fik jeg denne dejlige mail som både fortæller noget om at komme i hypnose og hvad der kan komme ud af det.

Hvis billeder siger mere end tusind ord, siger andres ord tilsvarende meget mere end det man selv ville kunne beskrive. Jeg overlader derfor ordet til Hanne:

Jeg er en meget kontrolleret person, som i virkeligheden ikke tror på sådan noget “hokus pokus” som hypnose…

Men Kim fik ændret mit syn på dette! Hvad jeg ikke vidste inden mit besøg hos Kim var, at man ikke BLIVER hypnotiseret - det er noget, man “GØR SELV” - det var noget et kontrolmenneske som jeg kunne bruge til noget!

Jeg mærkede ikke nogen øjeblikkelig forskel, da jeg forlod Kim efter 1,5 times konsultation - udover at jeg følte mig frisk i hovedet og lidt “lalle-glad” da jeg netop havde passeret en personlig grænse!!! 😊

Et eksempel fra hverdagen, hvor hypnosen har gjort en forskel: Jeg lider af klaustrofobi og det var netop dette, jeg ville se, om Kim kunne hjælpe mig med - få uger efter hypnosen ville skæbnen, at jeg sad fast i en elevator sammen med en patient på et unavngivet hospital (jeg er sygeplejerske) - i stedet for at gå i panik, blev jeg meget konkret og blev enig med patienten om, at dette måtte være, hvad man kunne kalde et driftstop!

Vi valgte at give det et minut eller to for at se, om elevatoren kom igang igen. Det gjorde den! Og jeg fik hverken klamme håndflader, svedige armhuler eller hjertebanken - i stedet trillede jeg ud af elevatoren med patient, kørestol og det hele med et smil på læben!

Jeg vælger at tro på, at hypnosen har gjort en forskel for mig og “glæder” mig til at komme i andre situationer, hvor jeg kan få afprøvet, om det er tilfældet.

Jeg arbejder fortsat mentalt med min klaustrofobi. For det var også noget, jeg lærte hos Kim - man kan rent faktisk hypnotisere sig selv. Det handler om at få vendt nogle tanke-, og reaktionsmønstre, så man lærer at tackle de hidtil angstprovokerende situationer anderledes.

Jeg giver Kim de varmeste anbefalinger og håber at andre vil få gavn af et besøg hos ham, ligesom jeg selv føler, jeg har haft.

Mvh Hanne Lind.

Utroligt mange mennesker lider af fobier, som hæmmer dem i deres hverdag. Heldigvis kan det behandles!

Læs mere om behandling af fobier.