Forebyggelse og stresshåndtering med ReSTEAM

Stresshåndtering med ReSTEAM

Gennem et forløb, hvor vi arbejder med stress som biologisk mekanisme, bliver du generelt bedre til at håndtere stress. Jeg har sat metoderne i system sammen med min gode kollega Michael Beligiannis. Vores særlige metode hedder ReSTEAM.

Med ReSTEAM giver vi dig konkrete metoder til at håndtere stress og stress-symptomer: tankemylder, søvnløshed, spændinger, humørsvingninger, smerter, udkørthed, manglende motivation, angst m.m.

Med ReSTEAM kan du få et individuelt stressforløb eller du kan deltage i et anti-stress og trivselsforløb med ReSTEAM på din arbejdsplads.

Tilmeld dig kursus i stresshåndtering

ReSTEAM-systemet

ReSTEAM står for Regulering af Sanser, Tanker, Emotioner, Adfærd - Mindfuldt. Metoden tager udgangspunkt i stress-symptomer og du får hos ReSTEAM adgang til et website, som fungerer som en app på alle telefoner. Du klikker på det, du slås med lige nu - og kan gå direkte ind på metoder der hjælper mod præcis dette. Metoderne er de samme, som du lærer hvis du tager et individuelt stressforløb eller tager kurset i stresshåndtering. ReSTEAM har samlet de bedste metoder fra anerkendte terapeutiske retninger og stressreducerende teknikker. Vi anvender hypnose og mentaltræning, guidede meditationer, mindfulness, autogen træning, åndedrætsteknikker og krop/sind metoder samt metoder fra den såkaldte “tredje bølge” af kognitiv adfærdsterapi.

Det kan du læse mere om på resteam.dk

Lær stresshåndtering på kursus

Er du er interesseret i at deltage på et kursus i Aarhus, hvor du stresser af lærer effektive metoder til at skabe den såkaldte afspændings-respons? Kurset er baseret på ReSTEAM-systemet og du lærer altså at vide præcis hvad du skal gøre ud fra dine stress-symptomer. Hver kursusgang indeholder nye metoder til afstressning og stresshåndtering så du ikke kun får gearet ned hver gang, men også lærer hvordan du selv kan gøre det fremover.

Se hvornår der er hold for stresshåndtering-kurset.

Igennem stress - gratis hypnosevideo til at forebygge og fjerne stress

Se den gratis video Igennem stress med guidet selvhypnose som virker afstressende, ego-styrkende og beroligende. Inkluderer en åndedrætsøvelse.

Hypnose på video er naturligvis ikke det samme som at sidde overfor mig i virkeligheden, men det kan give dig et indtryk af, hvordan det foregår.