Foredrag fra Kim Oechsle

Kim Oechsle fra hypnotiseret.dk er en erfaren foredragsholder og nyder at formidle indviklet stof på en uhøjtidelig, underholdende og let forståelig måde.

Kim holder foredrag om anvendelse af hypnose, aktiv stress reduktion, selvværdstræning, smertereduktion m.m.

Foredragene kan bruges som event på din arbejdsplads, en forening eller uddannelsessted, kurser eller privat til en fest eller til home party.

Hør mere om foredrag

Foredrag om aktiv stress-reduktion

kategori stress

Aktiv stressreduktion Målgruppe: Alle. Tid: 60-90 minutter, kan tilpasses Foredraget gennemgår hvordan stress opstår og vedligeholdes samt hvad der skal til for at komme ud af stress. Det er heldigvis muligt i løbet af få uger at reducere sin stress. Aktiv stressreduktion er et sæt af metoder til at forebygge og komme ud af stress som bygger på viden om den biologiske stress-respons, afslapnings-responsen og mindful opmærksomhed på tanker, følelser og kroppens sanser.

Læs videre

Foredraget "Træn dit selvværd"

kategori foredrag

Selvværd kan trænes! Målgruppe: Alle. Tid: 60-90 minutter, kan tilpasses Mange har en oplevelse af at have lavt eller dårligt selvværd. Selvværdet er ens egen følelse af “værdi” som menneske. Nogle forklarer det for sig selv og andre som at man “ikke duer til noget”. Nogle reagerer på lavt selvværd ved at servicere andre i en grad så de helt forsømmer egne behov. Nogle har høj selvtillid og fremstår overfor andre som nogen der har “styr på det hele” men føler samtidig at de er en fiasko.

Læs videre

Foredraget "Hypnose - seriøst?"

kategori foredrag

Hypnose - seriøst? Målgruppe: Alle. Tid: 60-90 minutter, kan tilpasses Underholdende og lærerigt foredrag hvor hypnose afmystificeres. Hvem kan hypnotiseres? Hvad kan hypnose bruges til? Hvad er der særlig evidens for, at hypnose er effektivt til? Der er lagt masser af hypnose-demonstrationer ind undervejs. Publikum er i høj grad en del af oplevelsen og alle får mulighed for at komme i hypnose og prøve nogle af de klassiske hypnosefænomener på egen krop.

Læs videre

Foredrag om smertereduktion med hypnose

kategori smerter

Foredrag om smertereduktion Målgruppe: Alle. Tid: 60-90 minutter Det er i hjernen, at smerter opleves og det afhænger af den tilstand, hjernen er i. De fleste har selv som børn eller voksne oplevet at man ikke kan mærke at man har slået sig før man er klar over skaden. Hjernens forskellige centre kan påvirkes med hypnose og dermed kan smerteoplevelsen også ændres med hypnose, som er en helt naturlig tilstand af koncentreret opmærksomhed.

Læs videre

Foredrag om Open Focus

kategori foredrag

Opmærksomhedstræning med Open Focus Målgruppe: Alle. Tid: 60-90 minutter, kan tilpasses Spændende foredrag om Open Focus, som er en særlig opmærksomhedstræning der kan reducere både stress og smerter samt forbedre præstationer. Kim Oechsle er certificeret Open Focus træner på Princeton Biofeedback Center, USA i metoden Open Focus som er en metode til at træne hjernen til forskellige typer opmærksomhed. Open Focus kan både anvendes terapeutisk og som en metode til at reducere kroniske smerter og stress, og optimere sin præstation.

Læs videre