Alle online videokurser

Beskrivelser af online kurser fra Kim Oechsle

Hypnose mod specifikke problemstillinger

Jeg laver hypnosevideoer og online kurser mod specifikke problemstillinger.

Videoerne kan bruges til at du i dit eget tempo arbejder med nogle problemstillinger. De kan hjælpe dig videre - og måske når du helt i mål selv.

Videoer med hypnose er ikke det samme som hypnoterapi. Her forstærker hypnose terapien og hypnosen er helt tilpasset dig. En hypnosesession er en samtale og en problemløsning, hvor vi arbejder sammen om at komme fra dit problem til det du ønsker. Hvis du bliver hypnotiseret under en session hos mig har jeg mulighed for at se dine reaktioner, tale med dig og udføre hypnoterapi. At se en video eller lytte til en indspilning kan derfor aldrig erstatte en hypnose-session.

Men mine hypnosevideoer er billige at komme i gang med og jeg bruger mange af de samme principper - bare mere generelt. Så brug evt mit hypnosekursus til at komme igang. Hvis du går i stå i din egen udvikling, så kan du fortsætte der, hvor du nåede til. Hos mig eller en anden terapeut.


Fri for flyskræk - online kursus

Online videokursus der hjælper dig ud af flyskræk Hypnosekursus mod flyskræk Et billigt alternativ til individuel hypnoterapi mod flyskræk. I dette online kursus bliver du guidet ud af flyskræk. Det er grundlæggende de samme metoder som jeg bruger i klinikken, forskellen er at det naturligvis er mere generelt. Fordelen er at du selv kører kurset derhjemme i dit eget tempo og du kan høre lydfilerne og se videoerne så ofte du vil.

Læs videre

Fri for nåleskræk - online kursus

Online videokursus der hjælper dig ud af nåleskræk Hypnosekursus mod nåleskræk Et billigt alternativ til individuel hypnoterapi mod nåleskræk. Det er grundlæggende de samme metoder som jeg bruger i klinikken, forskellen er at det naturligvis er mere generelt. Fordelen er at du selv kører kurset derhjemme i dit eget tempo og du kan høre lydfilerne og se videoerne så ofte du vil. Se alle videokurser

Læs videre

Ro og afspænding med hypnose

Online videokursus der hjælper dig ud af nåleskræk Hypnose til ro, afspænding og afstressning Du kan både bruge videoerne til at stresse af, fjerne spændinger og blive mere rolig. Nogle af videoerne egner sig til at falde i søvn eller til at tage en lille powernap. Hvis du oplever langvarig stress kan du se på siden om stress. NB: Disse videoer ligger også gratis på youtube, men der kan de blive afbrudt af reklamer.

Læs videre

Søvnighed og ro - online kursus

Online videokursus der hjælper dig ud af nåleskræk Hypnose til søvnighed og ro Hypnose er effektivt til at finde ro. Du kan bruge disse videoer som en del af dit søvnritual. Hvis du stadig har problemer med søvnen kan du overveje individuel hypnoterapi mod søvnproblemer. NB: Disse videoer ligger også gratis på youtube, men der kan de blive afbrudt af reklamer. Køb dem, hvis du ønsker at undgå reklamer.

Læs videre