Hypnose-videoer


Hypnose videokurser og lydindspilninger

Videokurser med hypnose. De er grupperet i emner og koster helt ned til 133,-kr for fem videoer. Videoer til selvhypnose Du kan købe videokurser med hypnose efter forskellige emner. Du kan også meget billigt købe samlinger af nogle af de videoer, der ligger på youtube. Da youtube er gratis (for både dig og mig), indeholder de desværre reklamer. Med videokurserne undgår du forstyrrende reklamer. Se alle videokurser Selvhypnose er godt for hjernen og kroppen Jeg opfordrer de fleste af mine klienter til at lave selvhypnose, dels fordi det er en god måde at finde ro og stresse af.

Læs videre

Videoer fra hypnotiseret.dk

Er du højt eller lavt hypnotiserbar? Det kan man måle. Hypnotiseret.dk har lavet en række videoer til selvhypnose med de hypnotiske fænomener. Find ud af, om du kan opleve hypnose ved at følge instruktionerne på video. Køb videoer som online kurser Videoerne på youtube er gratis for dig og mig - men som du ved så er der altid en pris: reklamer. Du kan for få penge købe mange af mine kvalitetsvideoer som online kurser og undgå reklamerne.

Læs videre

Gratis hypnose hos professionel hypnoterapeut

Prøv gratis hypnose Mange vil gerne prøve gratis hypnose for at finde ud af, om de kan få noget ud af at få hjælp hos en hypnotisør. Her er en liste over nemme måder at prøve gratis hypnose. Du kan finde ud af om du er højt eller lavt hypnotiserbar. Du vil også blive overrasket over at høre om hvad din hypnotiserbarhed egentlig betyder for dine muligheder for at få hjælp med hypnoterapi.

Læs videre

Kim Oechsles bog DU ER en bevidsthed i EN HJERNE I EN KROP

Læs om Kim Oechsles bog DU ER en bevidsthed i EN HJERNE I EN KROP.

Læs videre