Hypnose-videoer-lydfiler


Lydindspilninger - selvhypnose

kategori selvhypnose

Lydfiler til selvhypnose Selvhypnose er en effektiv metode til at stresse af, fjerne spændinger i krop og sind samt at påvirke dit sind til at styre mod de forandringer, du ønsker. Du kan købe lydindspilninger (mp3) der hjælper dig til at lære selvhypnose. Gå til butikken Hvad kan selvhypnose bruges til ? Jeg har lavet en række indspilninger som kan hjælpe dig med at bringe dig selv i selvhypnose.

Læs videre

Videoer fra hypnotiseret.dk

Følg med på min youtube kanal, hvor jeg løbende lægger nye videoer ud om hypnose. På nogle af videoerne kan du prøve selv derhjemme. Hypnose og terapi Her er videoer, der handler om hvordan jeg anvender hypnose til terapi mod angst, stress, smerter, søvnbesvær osv. Prøv hypnose Her er videoer, hvor du kan prøve hypnose derhjemme. Kontakt mig endelig, hvis du kunne bruge videoerne eller book en tid

Læs videre