Hypnose-videoer


Alle online videokurser

Beskrivelser af online kurser fra Kim Oechsle Hypnose mod specifikke problemstillinger Jeg laver hypnosevideoer og online kurser mod specifikke problemstillinger. Videoerne kan bruges til at du i dit eget tempo arbejder med nogle problemstillinger. De kan hjælpe dig videre - og måske når du helt i mål selv. Videoer med hypnose er ikke det samme som hypnoterapi. Her forstærker hypnose terapien og hypnosen er helt tilpasset dig. En hypnosesession er en samtale og en problemløsning, hvor vi arbejder sammen om at komme fra dit problem til det du ønsker.

Læs videre

Videoer fra hypnotiseret.dk

Er du højt eller lavt hypnotiserbar? Det kan man måle. Hypnotiseret.dk har lavet en række videoer til selvhypnose med de hypnotiske fænomener. Find ud af, om du kan opleve hypnose ved at følge instruktionerne på video. Køb videoer som online kurser Videoerne på youtube er gratis for dig og mig - men som du ved så er der altid en pris: reklamer. Med online videokurserne undgår du forstyrrende reklamer.

Læs videre

Gratis hypnose hos professionel hypnoterapeut

Prøv gratis hypnose Mange vil gerne prøve gratis hypnose for at finde ud af, om de kan få noget ud af at få hjælp hos en hypnotisør. Her er en liste over nemme måder at prøve gratis hypnose. Du kan finde ud af om du er højt eller lavt hypnotiserbar. Du vil også blive overrasket over at høre om hvad din hypnotiserbarhed egentlig betyder for dine muligheder for at få hjælp med hypnoterapi.

Læs videre

Kim Oechsles bog DU ER en bevidsthed i EN HJERNE I EN KROP

Læs om Kim Oechsles bog DU ER en bevidsthed i EN HJERNE I EN KROP.

Læs videre