Hypnose-videoer-lydfiler


Lydindspilninger - selvhypnose

kategori selvhypnose

Lydfiler til selvhypnose Selvhypnose er en effektiv metode til at stresse af, fjerne spændinger i krop og sind samt at påvirke dit sind til at styre mod de forandringer, du ønsker. Du kan snart købe lydindspilninger (mp3) med guide til at lave selvhypnose. Hvad kan selvhypnose bruges til ? Jeg arbejder på at lave en række lydindspilninger som kan hjælpe dig med at bringe dig selv i selvhypnose.

Læs videre

Videoer fra hypnotiseret.dk

Følg med på min youtube kanal, hvor jeg løbende lægger nye videoer ud om hypnose. På nogle af videoerne kan du prøve selv derhjemme. youtube kanal for hypnotiseret.dk Hypnose og terapi Her er videoer, der handler om hvordan jeg anvender hypnose til terapi mod angst, stress, smerter, søvnbesvær osv. Prøv hypnose Her er videoer, hvor du kan prøve hypnose derhjemme. Kontakt mig endelig, hvis du kunne bruge videoerne eller book en tid

Læs videre

Gratis hypnose hos professionel hypnoterapeut

Prøv gratis hypnose Mange vil gerne prøve gratis hypnose for at finde ud af, om de kan få noget ud af at få hjælp hos en hypnotisør. Her er en liste over nemme måder at prøve gratis hypnose. Du kan finde ud af om du er højt eller lavt hypnotiserbar. Du vil også blive overrasket over at høre om hvad din hypnotiserbarhed egentlig betyder for dine muligheder for at få hjælp med hypnoterapi.

Læs videre