Gratis hypnose hos professionel hypnoterapeut

Prøv gratis hypnose

Mange vil gerne prøve gratis hypnose for at finde ud af, om de kan få noget ud af at få hjælp hos en hypnotisør. Her er en liste over nemme måder at prøve gratis hypnose. Du kan finde ud af om du er højt eller lavt hypnotiserbar. Du vil også blive overrasket over at høre om hvad din hypnotiserbarhed egentlig betyder for dine muligheder for at få hjælp med hypnoterapi.

Interessen for hypnose er høj, fordi hypnose er effektivt mod en lang række problemer som angst, stress, lavt selvværd og vaneændringer som rygestop og sukkertrang.

Højt eller lavt hypnotiserbar?

Der er kun ca 15% af befolkningen, der er lavt hypnotiserbare. 85% er hypnotiserbare i en vis grad. Der er 70%, der er “mellem-hypnotiserbare” og så er der igen 15% der er højt hypnotiserbare. Mange af mine klienter er nysgerrige efter hvor de selv ligger på skalaen. Enkelte har sagt, at de er lidt nervøse for at finde ud af at de er lavt hypnotiserbare, fordi de frygter at jeg så ikke kan hjælpe dem. Man ved det typisk ikke på forhånd, og mange er blevet ret overraskede over, at de viser sig at være højt hypnotiserbare, når vi laver eksperimenter med de hypnotiske fænomener som at mærke ting, der ikke er der, at kroppen bevæger sig uden man bevidst styrer den eller at man ikke kan sige sit eget navn. Det er altid en sjov oplevelse at opleve, hvad ens hjerne er i stand til.

Prøv gratis hypnose ved en professionel hypnotisør og hypnoterapeut og spar penge, til du ved om det er en god investering for dig

Du behøver ikke at være højt hypnotiserbar for at få hjælp

Heldigvis er det ikke sådan, at man skal være højt hypnotiserbar for at få hjælp af hypnoterapi. De 85% af befolkningen der er hypnotiserbare kan alle få gavn af hypnose til terapi. De 15% af befolkningen, der er højt hypnotiserbare, er til gengæld dem der kan underholde på scenen til et hypnoseshow. Men det er altså noget helt andet end terapi.

Du vil sikkert også finde det overraskende, men jeg hjælper faktisk en del, der ellers er nede i det lave område som “lavt hypnotiserbare”. Nogle kalder sig selv “analytiske” eller “kontrolmennesker”, men oplever alligevel at der er nogle områder af sig selv, de ikke kan analysere eller kontrollere. For mig at se er det negativ selvhypnose. Selvom man har svært ved at gå ind i hypnose hos en hypnotisør kan jeg hjælpe med at lære hvordan man går ud af den negative selvhypnose og får kontrollen over sig selv tilbage. Det er nærmest at blive “afhypnotiseret”.

Prøv gratis hypnose på video

Jeg har lavet flere videoer, hvor du derhjemme helt gratis kan prøve de hypnotiske fænomener. Det kan give dig et indblik i, om du kan leve dig så meget ind i instruktionerne, at du kan opnå hypnose. Det er selvfølgelig ikke det samme som at sidde overfor mig i virkeligheden, for dér kan jeg følge dig og tilrette instruktionerne undervejs. Alligevel er videoerne nyttige fordi du kan træne dig selv i at gå i hypnose og bruge selvhypnose til at skabe nogle positive forandringer for dig selv.

Gratis hypnoselydfiler

Hvis du er interesseret i at lave selvhypnose ved at lytte til lydfiler, som guider dig igennem, kan du finde melde dig til mit gratisnyhedsbrev og løbende få tilsendt gratis links til lydfiler. Som bonus kan du læse om hypnose og psykologi i hvert nyhedsbrev.

Gratis online hypnoseaften

Hvis du har mod på at afprøve hypnose helt gratis online på Zoom, så kontakt mig. Når flere har meldt sig så laver jeg en aften, hvor man sammen med andre kan afprøve hypnose live på Zoom. Du skal være indstillet på at have kamera på sammen med de øvrige deltagere, så jeg kan se dig imens.

Youtube-kanal

Hvis du har lyst til at følge med i mine videoer, så følg hypnotiseret.dk's youtube kanal

Book en prøvesession

Netop fordi nogle er lidt skeptiske og først lige vil afprøve det, tilbyder jeg en halv times prøvesession. Det er normalt ikke helt gratis at få en prøvesession, da jeg jo også skal leve! Men det er noget billigere. På den måde kan du få afklaret om det er noget for dig og om vi vil kunne samarbejde med at løse dine problemer.

Spørg om du kan få en gratis session

Jeg har ind i mellem brug for en “forsøgsperson” til en ny metode jeg har lært. Desuden vil jeg også gerne optage videoer til hjemmesiden. Hvis du vil deltage i en video, som jeg må have liggende på hjemmesiden, kan vi måske lave en aftale. Det afhænger selvfølgelig af om jeg vurderer det vil passe ind. Hvis du tænker det måske kunne være relevant for dig, så kontakt mig og hør nærmere.

Nervøs for hypnose

Nogle mennesker er bange for hypnose - ofte fordi de tror at man mister bevidstheden og kontrollen over sig selv i hypnose. Det er heldigvis ikke rigtigt. Læs mere om hypnose og hypnoterapi.

Deltag i hypnose workshop Aarhus

Hvis du er mere til at møde op og prøve live hypnose så er Hypnoseworkshop Aarhus måske noget for dig. Jeg deltager ofte i workswhoppen som hypnotisør. Vi holder aftener, hvor du helt gratis kan prøve hypnose. Andre gange holder vi foredrag om hvordan hypnose kan hjælpe med mange forskellige udfordringer. Der er noget for alle. Følg med i Hypnoseworkshop Aarhus på Facebook og hør hvornår der næste gang er åbent for at du kan prøve gratis hypnose.

Kom forbi hypnotiseret.dk's stand på næste messe

Jeg har tidligere stået på messer og demonstreret hypnose samt holdt foredrag om hypnoterapi. Jeg tilbyder ofte gratis hypnose på min stand. Hold øje med hjemmesiden eller kontakt mig for at høre hvornår jeg er ude næste gang.

Kontakt mig, hvis du har spørgsmål

Hvis du er i tvivl om jeg kan hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte mig. Vi kan skrive sammen eller du kan ringe og få svar på dine spørgsmål. Jeg vil i hvert fald gøre, hvad jeg kan ;-)