Kontakt hypnotisør Kim Oechsle, Aarhus

Kontakt Kim Oechsle, metakognitiv hypnoterapeut i Aarhus

Jeg holder til i Egå nord for Aarhus.

Hypnoterapi integreret med metakognitiv terapi og mindfulness

Jeg tilbyder terapi hvor jeg integrerer hypnose med metakognitiv terapi. Jeg anvender også mindfulness, åndedrætsteknikker og metoder fra forskellige andre terapiformer.

Min rolle

Jeg ser min rolle som den der skal facilitere en forandringproces hos mine klienter. Terapien er altid et samarbejde hvor man som klient ønsker at tænke, føle eller mærke noget anderledes. Vi oplever alt gennem vores tanker men følelser opleves i kroppen. Det er dette samspil mellem krop og sind jeg arbejder med.

Ofte er starten på forandring, at blive i stand til opdage og forstås sammenhænge i krop og sind. Derefter kan man arbejde med det der er. Det er en del af det, jeg hjælper med. Mange opdager, hvad det er deres krop fortæller dem som følelser. Næste skridt er at kunne være i det, så det ikke længere udgør et problem. Den sidste del er at påvirke krop og sind til at bevæge sig i den retning som man ønsker.

Vi bruger samtale til at forstå og analysere. Vi ser på hvordan tanker, følelser og krop hænger sammen for dig. Så kommer forandringen. Alle delene af denne proces understøttes af mentale øvelser, hypnose og mindfulness. Du behøver ikke vide noget i forvejen. Jeg hjælper med processen og gør det meget praktisk og løsningsfokuseret lige fra starten.

Hvor mange gange?

Jeg ser de fleste en til tre gange, enkelte flere gange. De fleste kaster sig ud i 1. session incl forsamtale, hvor vi allerede begynder at bearbejde problemet mens vi afdækker det. Jeg garanterer en professionel og målrettet behandling, at man får noget nyttigt med herfra hver gang.

Hvis man er i tvivl, giver jeg også mulighed for at starte med en kort 30-minutters forsamtale, så kan man møde mig og finde ud af, om vi vil kunne arbejde os igennem problemer og løsninger sammen.

Certificeringer

Jeg er certificeret Metakognitiv terapeut fra (Neokognitivt institut, NKI-level 2). Metakognitiv terapi handler om at ændre tankeprocesserne bag stress, angst, depression. Det er altså særligt velegnet når der er mange tanker.

Jeg er certificeret hypnotisør og hypnoterapeut. Hypnoterapiuddannelsen er certificeret ved NGH (National Guild of Hypnotists) som er den mest udbredte internationale hypnoseforening.

Jeg er medlem af både NGH Danmark, sammenslutningen af NGH hypnoterapeuter i Danmark og FHHD, Foreningen for Hypnotisører og Hypnoterapeuter i Danmark og deltager i de årlige konferencer ligesom jeg også har haft fornøjelsen af selv at undervise i brug af hukommelsesrekonsolidering.

Jeg er certificeret træner i Unified Mindfulness, Level 2 coach og underviser i mindfulness samt bruger mindfulness med mine klienter.

Jeg er (certificeret Open Focus træner) Princeton Biofeedback Center, USA. Open Focus er en moderne og effektiv metode til at styre sin hjerne og reducere smerter, stress-symptomer og få mere overskud og energi.

Jeg er certificeret i PRT - Pain Reprocessing Therapy coach, level 1. PRT er en banebrydende ny måde at arbejde med kroniske smerter hvor det ikke blot handler om at leve med de kroniske smerter som de er - men at træne hjernen til ikke at skabe smerterne som beskyttelsesmekanisme.

“Dygtig Hypnotisør/terapeut. Jeg har været hos Kim flere gange. Min erfaring er at Kim er rigtig god til at lytte og ekstraordinær god til at leve sig ind i sin klients situation, hvorved han derfra giver nogle gode brugbare redskaber, som man kan tage videre med sig. Hos Kim har jeg også været under hypnose flere gange, hvilket efterfølgende havde en mærkbar effekt ift. min situation. Det virker til at han har en meget bred viden om forskellige forhold om menneskets tilstand, til gavn for klienten(Jeg er selv socialrådgiver uddannet). Derudover oplevede jeg ham som venlig og engageret i sit arbejde. Jeg kommer gerne igen såfremt der opstår et nyt behov."
— Aykan Imac

Kurser

Jeg har en praktisk og resultatorienteret holdning til terapifaget. Der er et stort overlap mellem forskellige retninger og jeg forsøger at kombinere no-nonsense metoder der er effektive, teknikker der er forankret i forskning i psykologi, neurologi og samspillet mellem nervesystemet, hjernen og resten af kroppen. Jeg anvender nogle af de nyeste metoder, men også nogle af de ældste og mest velafprøvede.

Jeg studerer og uddanner mig løbende i mange forskellige retninger indenfor terapi og har bla gennemført kurserne

 • Uncommon Psychotherapy (Mark Tyrell, Uncommon knowledge) - model for løsningsfokuseret hypnoterapi
 • Integrative Hypnosis (Mellissa Tiers ) - integration af hypnose, NLP og terapeutiske teknikker baseret på neurologisk viden
 • Coaching the Unconscious Mind (Mellissa Tiers) - klient- og ressourceorienteret hypnose og coaching
 • Psychological Illusion Model og Deep Dive (Jørgen Rasmussen) - erkendelse af hjernens illusion om verden anvendt som terapi
 • Direct Navigation System (Mads Aggerholm) - udnyt hjernens orienteringsrespons til ændring af automatreaktioner
 • How to Lift Low Self Esteem in Your Clients (Mark Tyrell, Uncommon knowledge)
 • Frihedsteknik (Dorthe Trønninge) - chok-bearbejdning med øjenbevægelser inspireret af NLP, EMDR og EMI
 • Expert Strategies for Working with Anxiety, How to Work with Anxiety - National Institute for the Clinical Application of Behavioral Medicine (NICABM)

Studier og teknikker

Desuden studerer og anvender jeg teknikker fra

 • NLP - Neurolingvistisk programmering
 • Afspændings- og åndedrætsteknikker fra yoga, meditation, lægevidenskaben og positiv psykologi
 • Somatisk terapi - krops- og neurologisk baserede terapiformer der tager udgangspunkt i kroppens sansninger (Peter Levines somatic experience, Stephen Porges polyvagal theory, Pat Ogdens sensorimotor therapy).
 • Kognitiv adfærdsterapi - hvilke tanker har du? Kan du udfordre dig selv nænsomt?
 • ACT - undgå at fusionere med dine tanker og tro, de er virkelighed
 • EFT - Emotional Freedom Technique, også kaldet tapping

Baggrund

Min baggrund er naturvidenskabelig, idet jeg oprindeligt er uddannet cand. scient i datalogi og i mange år har arbejdet som it-udvikler, it-projektleder og scrum master. Med den baggrund søger jeg naturligt mod fakta og videnskabeligt underbyggede metoder.

Privat er jeg gift og far til tre.

Mine personlige kæpheste er at få afmystificeret, hvad hypnose drejer sig om og at få udbredt kendskabet til hypnoterapi. Jeg følger med i gammel og ny forskning omkring hypnose. Der er masser af forskning og evidens for effektiviteten af hypnose som terapi.

Kim Oechsle, hypnotisør og hypnoterapeut i Aarhus
Kim Oechsle, hypnotisør og hypnoterapeut i Aarhus

Ændring af de automatiske tankemønstre

Hovedformålet med terapien er at ændre på blokerende tankemønstre, vanetænkning og ubevidste reaktioner. Den stærke kobling mellem sind og krop gør dog også at tanker og ikke mindst følelser kan give kropslige symptomer, smerter og endda sygdomme. Jeg oplever mange, der har mistet kontakten til deres krop eller er overmandet af følelser som bestemmer over deres liv og muligheder.

Klientcentreret og løsningsfokuseret terapi

Jeg arbejder også i høj grad klientcentreret - jeg tror ikke at der findes én behandling eller metode der gælder for alle. Jeg arbejder derfor ikke med faste ‘scripts’ eller ‘trin’ men tager udgangspunkt i dig og din situation. Det er derfor, jeg anvender forskellige metoder indenfor hypnose, NLP, fokustræning og afspænding. Desuden giver jeg dig teknikker med hjem, som du selv kan anvende fremover.

Kommer du til mig, bruger vi samtale, hypnose og kropsbaserede teknikker til sammen at arbejde med de udfordringer og problemer, du ønsker hjælp til. Vi finder de ressourcer frem i dig. som kan fungere som en løsning og lave den forandring, du ønsker.

Se mere om tidsbestilling, priser og adresse.

"Jeg har i mange år været i forskellige former for psykoterapi pga nogle problemer i min barndom. Men på trods af dét, har jeg oplevet, at der er nogle skader i mine følelser, som stadig skaber problemer i min nuværende tilværelse og snak er ikke nok, til at gøre noget ved det. Derfor har jeg prøvet hypnoterapi hos Kim og dét virker. Han er et yderst tillidsvækkende og behageligt menneske, som man trygt kan gå til og som jeg i enhver sammenhæng vil anbefale."

TR


Adresse

Jeg har hypnose-klinik i Enghaven 1, 8250 Egå.

Parkering

Der er gratis parkering.

Bus

Tag bus 12 til Egå Kirke (100m gang) eller bus 17, 84, 100, 120-123 til Grenåvej/Mejlbyvej (derfra er der 800m)

Find vej

Betaling

Du kan betale til MobilePay 36876 eller kontant.


Tidsbestilling og priser

Bestil tid i kalenderen Du kan selv bestille tid direkte i kalenderen. Inden du bestiller tid, skal du overveje om du vil bestille metakognitiv hypnoterapi, ren metakognitiv terapi (uden hypnose), smertebehandling eller rygestop (med hypnose). Bestil tid i kalender At være i hypnose er en fantastisk dejlig oplevelse og man er utroligt afslappet bagefter. Det er vigtigt at vide, at du hele tiden er fuldt bevidst og kan huske alt bagefter - du er bare dybt koncentreret, mens jeg giver dig forslag til hvad du skal forestille dig.

Læs videre

Hypnoterapi 360 grader om problemet

kategori om hypnose

Hypnoterapi der går 360 grader rundt om problemet Hypnoterapi afhænger af et godt samarbejde. Derfor er en væsentlig del af det, en ordentlig samtale og afklaring af alle dele af problemet. Jeg anvender et 360-graders perspektiv omkring problemet, så vi får dækket alle muligheder af. Læs hvordan eller se videoen. Min 360-graders tilgang til problemer I de fleste problemstillinger anvender jeg en 360-graders metode, hvor vi sammen går omkring alle aspekter af det, du ønsker at ændre.

Læs videre

Kan analytiske mennesker hypnotiseres - og mister man kontrollen?

Mange har fordomme om hypnose som et kontroltab eller er skeptiske overfor om hypnose findes. Begge dele er forkerte. Skal man tro på hypnose for at det virker? Nogle “tror ikke på hypnose” og ville derfor aldrig vælge en hypnotisør. Hypnose er dog ikke spørgsmål om tro. Hypnose er blevet videnskabeligt undersøgt i 150 år og anvendes i dag i mange forskellige sammenhænge. Noget andet er, om man tror på, at man selv kan hypnotiseres.

Læs videre

Kim Oechsles bog DU ER en bevidsthed i EN HJERNE I EN KROP

Læs om Kim Oechsles bog DU ER en bevidsthed i EN HJERNE I EN KROP.

Læs videre