Tidsbestilling og priser

At være i hypnose er en fantastisk dejlig oplevelse og man er utroligt afslappet bagefter. Det er vigtigt at vide, at du hele tiden er fuldt bevidst og kan huske alt bagefter - du er bare dybt koncentreret, mens jeg giver dig forslag til hvad du skal forestille dig. Du kan sagtens køre bil hjem.

Hvis du er nysgerrig på at prøve hypnose selv har jeg lavet nogle videoer, hvor du kan prøve at blive hypnotiseret.

Kim Oechsle, hypnotisør og hypnoterapeut i Aarhus
Kim Oechsle, hypnotisør og hypnoterapeut i Aarhus

Priser

En investering i dig selv

Jeg garanterer dig en professionel behandling. Jeg bruger al min viden om integreret terapi til at hjælpe dig.
Terapien er en blanding af forandring og indsigt i dig selv under sessionen og brug af mentale og kropslige teknikker bagefter. Du får en opfølgning efter hver session med beskrivelse af evt teknikker, så du ikke behøver at huske på det hele eller selv tage noter! Mine klienter beskriver ofte, at de kan bruge det, de har lært.

Hvad er din forandring værd for dig?

Valgfri forsamtale - kr 400,00

30 minutter.
Prøvesession og forsamtale, hvis du først vil afprøve hypnose for at finde ud af om det er noget for dig og det problem du vil have løst. Hvis du vælger at fortsætte, kan du herefter bestille en tid til 2. session. Pris for studerende/arbejdsløs: 300,- kr

1. session inkl forsamtale

ca 1 time og 30 minutter. kr 1.450,00 inkl. moms.
Indeholder forsamtale, problemløsning og teknikker du selv kan bruge. Nogle gange er det nok.

Pris for studerende/arbejdsløs: 1325,- kr inkl moms.

2. session

ca 1 time, op til 90 min kr 1.195,00 inkl moms.
Indeholder ny eller fortsat problemløsning, evt yderligere teknikker.

Pris for studerende/arbejdsløs: 1.075,- kr inkl moms.

3. session og derefter

ca 1 time, op til 90 min kr 1.095,00 inkl moms.
Fortsat arbejde hvis nødvendigt.

Pris for studerende/arbejdsløs: 995,- kr inkl moms.

Betaling

Du kan betale til MobilePay 36876 eller kontant.

"Jeg kan kun give Kim min varmeste anbefaling. Hver session har været en god og tryg oplevelse hvor jeg har fået nogen gode værktøjer med hjem. Jeg vil derfor ikke tøve med at komme igen".

Betina Rohde-Brøndum

"Jeg er en meget kontrolleret person, som i virkeligheden ikke tror på sådan noget 'hokus pokus' som hypnose... Men Kim fik ændret mit syn på dette! Hvad jeg ikke vidste inden mit besøg hos Kim var, at man ikke BLIVER hypnotiseret - det er noget, man 'GØR SELV' - det var noget et kontrolmenneske som jeg kunne bruge til noget! Jeg mærkede ikke nogen øjeblikkelig forskel, da jeg forlod Kim efter 1,5 times konsultation - udover at jeg følte mig frisk i hovedet og lidt 'lalle-glad' da jeg netop havde passeret en personlig grænse!!! 😊 Et eksempel fra hverdagen, hvor hypnosen har gjort en forskel: Jeg lider af klaustrofobi og det var netop dette, jeg ville se, om Kim kunne hjælpe mig med - få uger efter hypnosen ville skæbnen, at jeg sad fast i en elevator sammen med en patient på et unavngivet hospital (jeg er sygeplejerske) - i stedet for at gå i panik, blev jeg meget konkret og blev enig med patienten om, at dette måtte være, hvad man kunne kalde et driftstop! Vi valgte at give det et minut eller to for at se, om elevatoren kom igang igen. Det gjorde den! Og jeg fik hverken klamme håndflader, svedige armhuler eller hjertebanken - i stedet trillede jeg ud af elevatoren med patient, kørestol og det hele med et smil på læben! Jeg vælger at tro på, at hypnosen har gjort en forskel for mig og 'glæder' mig til at komme i andre situationer, hvor jeg kan få afprøvet, om det er tilfældet. Jeg arbejder fortsat mentalt med min klaustrofobi. For det var også noget, jeg lærte hos Kim - man kan rent faktisk hypnotisere sig selv. Det handler om at få vendt nogle tanke-, og reaktionsmønstre, så man lærer at tackle de hidtil angstprovokerende situationer anderledes. Jeg giver Kim de varmeste anbefalinger og håber at andre vil få gavn af et besøg hos ham, ligesom jeg selv føler, jeg har haft."

Hanne Lind, Aarhus

Hypnosesession

Den første session hos mig varer 60-90 minutter. Jeg fortæller om hvad hypnose er og hvad det kan bruges til. Vi taler nærmere om dit problem og så anvender vi hypnose til at undersøge og behandle. Du får altid også nogle teknikker med hjem, som du kan anvende fremover. Jeg sender dig altid en besked med nogle af de ting, du kan bruge derhjemme.

Læs evt lidt om hypnose inden.

Samarbejde og fortrolighed

Når du har terapi her, er det et samarbejde mellem dig og mig. Jeg har tavshedspligt, så alt er naturligvis fortroligt.

Du vil gerne opnå en forandring i dit liv men ved ikke selv, hvordan du skal gøre det. Jeg bruger alle mine terapeutiske metoder til at hjælpe dig til at skabe den forandring.

Hvor mange gange?

Mange oplever allerede efter den første behandling, at der sker en positiv forandring. Nogle gange er forandringen sket under sessionen, nogle gange kommer den bagefter. Man ved ofte ikke selv præcist, hvordan det er sket. Det opleves eller føles bare anderledes.

Jeg anbefaler mindst to sessioner, idet det er en god idé med en opfølgning på den proces, der er sat i gang. Men hvis du ikke har behov for mere end den første session bliver jeg også glad! De efterfølgende sessioner er typisk ca 60 minutter og er en opfølgning og videre arbejde og konsolidering.

Mit mål er, at du kun behøver at komme ganske få gange, alt efter problemernes kompleksitet. De fleste kommer mellem 1 til 3 gange. Efter hver session har du altid mulighed for gratis opfølgning over telefon eller sikre beskeder i bestillingssystemet.

Hvor?

Jeg har klinik i Egå ved Aarhus. Kontakt mig

Hygiejne

Jeg vasker og spritter vigtige overflader og stole af mellem hver klient. Du er velkommen til at vaske hænder og benytte toilet før og efter besøget.