Tidsbestilling og priser

Bestil tid i kalenderen

Du kan selv bestille tid direkte i kalenderen. Inden du bestiller tid, skal du overveje om du vil bestille metakognitiv hypnoterapi, ren metakognitiv terapi (uden hypnose), smertebehandling eller rygestop (med hypnose).

At være i hypnose er en fantastisk dejlig oplevelse og man er utroligt afslappet bagefter. Det er vigtigt at vide, at du hele tiden er fuldt bevidst og kan huske alt bagefter - du er bare dybt koncentreret, mens jeg giver dig forslag til hvad du skal forestille dig. Du kan sagtens køre bil hjem.

Hvis du er nysgerrig på at prøve hypnose selv har jeg lavet nogle videoer, hvor du kan prøve at blive hypnotiseret.

Kim Oechsle, hypnotisør og hypnoterapeut i Aarhus
Kim Oechsle, hypnotisør og hypnoterapeut i Aarhus

Priser

Er det noget for dig?

Vær opmærksom på, at metakognitiv hypnoterapi hos mig er et samarbejde mellem dig og mig. Mit udgangspunkt er, at der ikke er noget galt med dig! Jeg ser min opgave som at vise dig hvad der er rigtigt i dig og skabe forandring sammen med dig. En del af terapien er ny indsigt og nogle ændringer i det, du gør bevidst. En anden del er mere følelser og automatiske reaktioner.

Med hypnoterapi kombineret med metakognitiv terapi hjælper jeg din hjerne til at skabe ny indlæring og ændre de automatiske mønstre, der skaber problemet.

Det fungerer kun, hvis du er villig til at

 • åbne op og mærke efter i dig selv hvad der “rører” sig af tanker og følelser
 • er til stede og lever dig ind i de situationer vi arbejder med
 • er åben overfor de øvelser og teknikker, vi arbejder med
 • gør dit bedste for at anvende de strategier og teknikker, vi finder frem til

Du skal ikke vælge mig hvis…

Min personlige erfaring er, at det er kombinationen af terapi og hypnose der skaber varige resultater. Det viser forskningen iøvrigt også.

Du skal derfor ikke vælge mig, hvis du forventer, at du intet skal gøre selv. At du bare møder op, lukker øjnene og så “fixer” jeg dig med hypnotiske kommandoer. Sådan fungerer det ikke - i hvert fald ikke hos mig. Måske kan du finde det andre steder.

Jeg tager dig seriøst - tager du også dig selv og din forandring seriøst?

En investering i dig selv

Hvad er din forandring værd for dig?

Jeg garanterer dig en professionel behandling. Jeg integrerer al min viden om forskellige former for terapi og hjælper dig med mit 360 grader koncept. Terapien er en blanding af forandring og indsigt i dig selv under sessionen og brug af mentale og kropslige teknikker bagefter.

Som du kan se af anmeldelserne har mange haft gavn af at være her. Jeg kan desværre ikke garantere at jeg kan hjælpe alle, men jeg kan kan garantere at jeg vil gøre alt hvad kan gøre med min tilgang.

NB: Du får hos mig altid

 • en grundig 360 graders forsamtale med fælles forståelse for hvordan problemerne opstår og en målsætning af hvad vi skal ændre sammen
 • problemløsning med relevante metoder indenfor hypnoterapi, metakognitiv terapi, mindfulness eller kropslige teknikker (f.eks. vejrtrækning)
 • en skriftlig besked med opsummering af samtalen
 • en beskrivelse af teknikker du kan fortsætte med selv

Fremmøde eller online session

Udover at se mine klienter hos mig ser jeg også en del klienter online. Du skal bare have et kamera og mikrofon og sidde behageligt derhjemme. Prisen er den samme. Hvis du vil afprøve om det kan fungere for dig, kan du starte med at bestille en valgfri prøvesession. Vi kan bruge Zoom (det bedste resultat) eller Google Meet.

Online session kan sagtens lade sig gøre til hypnoterapi og metakognitiv terapi

Valgfri prøvesession

20-30 minutter. kr 200,- inkl moms
Pris for (udeboende) studerende/ledig/førtidspensionist: 150,- kr

Valgfri prøvesession, bemærk den lave pris. Du behøver normalt ikke en prøvesession, men det er en mulighed, hvis du har det bedst med at møde mig og høre om mine arbejdsmetoder eller vil prøve lidt hypnose eller lignende.

NB: Vi arbejder ikke direkte med problemet, men det kan give dig indsigt i, om det er noget for dig. Vi kan f.eks. afgøre, om det giver mest mening med metakognitiv terapi alene eller hypnoterapi.

Metakognitiv hypnoterapi

Her kombinererer jeg alt, hvad jeg har lært: hypnoterapi med metakognitiv terapi, mindfulness og kropslige teknikker. Typisk antal sessioner: 1-3. Det kan være en god idé med to sessioner, så du får opfølgning, men nogle har slet ikke brug for det. Nogle har brug for flere sessioner end 3.

Hypnoterapi m.m.

1. session inkl forsamtale

ca 1 time og 30 minutter, op til 2 timer kr 1.795,00 inkl. moms.
Pris for (udeboende) studerende/ledig/førtidspensionist: 1600,- kr inkl moms.

Ja, det er mange penge. Men jeg garanterer professionel behandling. Det er en intens, lang session og der sker som regel også rigtig meget den første gang. NB: Hos mig får du skriftlig opsummering, teknikker og nogle gange lydfiler tilsendt bagefter.

2. session og frem

ca 1 time, op til 90 min kr 1.195,00 inkl moms.
Indeholder ny eller fortsat problemløsning, evt yderligere teknikker og skriftlig opfølgning.

Pris for (udeboende) studerende/ledig/førtidspensionist: 1.075,- kr inkl moms.

Smertebehandling

Smertebehandling med Pain Reprocessing Therapy (PRT) og metakognitiv hypnoterapi. PRT er en evidensbaseret terapiform mod kroniske smerter som normalt kombineres med en anden terapeutisk tilgang til tanker og følelser. Jeg anvender metakognitiv hypnoterapi.

Det er et forløb på 3 eller flere sessioner. Du betaler fra gang til gang.

Smertebehandling

Pain Reprocessing Therapy med metakognitiv hypnoterapi

ca 1 time kr 1095,- inkl. moms.

Pris for (udeboende) studerende/ledig/førtidspensionist: 995,- kr inkl moms.

Rygestop

Rygestop eller stop for snus og lignende, hvor der skal stoppes én gang for alle.

Bemærk

 1. at rygestop kun er én gang (de penge er hurtigt tjent ind!)
 2. at du skal stoppe inden du kommer. I så god tid, at du ville have røget, når du sidder hos mig. Det kan være timer eller dage. Men på den måde har du taget beslutningen allerede - og jeg hjælper dig med at fastholde den. Læs mere om rygestop.

Rygestop

ca 1 time og 30 minutter, op til 2 timer kr 2000,- inkl. moms.
Pris for (udeboende) studerende/ledig/førtidspensionist: 1800,- kr inkl moms.

Metakognitiv terapi uden hypnose

Bemærk at jeg gennem min hjemmeside hjerneogkrop.dk også arbejder med metakognitiv terapi uden hypnose. Det kan du vælge, hvis du har hørt godt om metakognitiv terapi men ikke ønsker at kombinere med hypnoterapi.

Læs mere om metakognitiv terapi uden hypnose.

Betaling

Du kan betale til MobilePay 36876 eller kontant.

"Jeg kan kun give Kim min varmeste anbefaling. Hver session har været en god og tryg oplevelse hvor jeg har fået nogen gode værktøjer med hjem. Jeg vil derfor ikke tøve med at komme igen".

Betina Rohde-Brøndum

"Jeg er en meget kontrolleret person, som i virkeligheden ikke tror på sådan noget 'hokus pokus' som hypnose... Men Kim fik ændret mit syn på dette! Hvad jeg ikke vidste inden mit besøg hos Kim var, at man ikke BLIVER hypnotiseret - det er noget, man 'GØR SELV' - det var noget et kontrolmenneske som jeg kunne bruge til noget! Jeg mærkede ikke nogen øjeblikkelig forskel, da jeg forlod Kim efter 1,5 times konsultation - udover at jeg følte mig frisk i hovedet og lidt 'lalle-glad' da jeg netop havde passeret en personlig grænse!!! 😊 Et eksempel fra hverdagen, hvor hypnosen har gjort en forskel: Jeg lider af klaustrofobi og det var netop dette, jeg ville se, om Kim kunne hjælpe mig med - få uger efter hypnosen ville skæbnen, at jeg sad fast i en elevator sammen med en patient på et unavngivet hospital (jeg er sygeplejerske) - i stedet for at gå i panik, blev jeg meget konkret og blev enig med patienten om, at dette måtte være, hvad man kunne kalde et driftstop! Vi valgte at give det et minut eller to for at se, om elevatoren kom igang igen. Det gjorde den! Og jeg fik hverken klamme håndflader, svedige armhuler eller hjertebanken - i stedet trillede jeg ud af elevatoren med patient, kørestol og det hele med et smil på læben! Jeg vælger at tro på, at hypnosen har gjort en forskel for mig og 'glæder' mig til at komme i andre situationer, hvor jeg kan få afprøvet, om det er tilfældet. Jeg arbejder fortsat mentalt med min klaustrofobi. For det var også noget, jeg lærte hos Kim - man kan rent faktisk hypnotisere sig selv. Det handler om at få vendt nogle tanke-, og reaktionsmønstre, så man lærer at tackle de hidtil angstprovokerende situationer anderledes. Jeg giver Kim de varmeste anbefalinger og håber at andre vil få gavn af et besøg hos ham, ligesom jeg selv føler, jeg har haft."

Hanne Lind, Aarhus

Kim er en utrolig dygtig behandler, der vækker tillid hos sin klient! Og vigtigst af alt, oplever jeg, at hans praksis og mødet med klienten er særdeles velfunderet i teorier og metoder. Du kan være meget tryg i alle aspekter af dit samarbejde med Kim! Endeligt vil jeg sige, at jeg i høj grad har profiteret af mine behandlinger og jeg er meget taknemmelig for, at jeg fandt ham, da jeg havde behov for hjælp.
Sara Larsen

Hypnosesession

Den første session hos mig varer 60-90 minutter. Jeg fortæller om hvad hypnose er og hvad det kan bruges til. Vi taler nærmere om dit problem og så anvender vi hypnose til at undersøge og behandle. Du får altid også nogle teknikker med hjem, som du kan anvende fremover. Jeg sender dig altid en besked med nogle af de ting, du kan bruge derhjemme.

Læs evt lidt om hypnose inden.

Samarbejde og fortrolighed

Når du har terapi her, er det et samarbejde mellem dig og mig. Jeg har tavshedspligt, så alt er naturligvis fortroligt.

Du vil gerne opnå en forandring i dit liv men ved ikke selv, hvordan du skal gøre det. Jeg bruger alle mine terapeutiske metoder til at hjælpe dig til at skabe den forandring.

Hvor mange gange?

Den første gang er intens. Mange oplever allerede bagefter, at der sker en positiv forandring. Nogle gange er forandringen sket under sessionen, nogle gange kommer den bagefter. Man ved ofte ikke selv præcist, hvordan det er sket. Det opleves eller føles bare anderledes.

Men det er jo tanker og følelser vi arbejder med - og det er ikke ens hver gang. Af og til skal man komme flere gange. Vær indstillet på at du skal i et forløb hvor vi begge to samarbejder om at skabe forandringen - måske over flere gange.

Jeg anbefaler mindst to sessioner, idet det er en god idé med en opfølgning på den proces, der er sat i gang. Men mange har ikke har behov for mere end den første session - og så bliver jeg også glad!

De efterfølgende sessioner er typisk 60-90 minutter og er en opfølgning og videre arbejde og konsolidering.

Mit mål er, at du kun behøver at komme ganske få gange, alt efter problemernes kompleksitet. De fleste kommer mellem 1 til 3 gange. Efter hver session har du altid mulighed for gratis opfølgning over telefon eller sikre beskeder i bestillingssystemet.

Hvor?

Jeg har klinik i Egå ved Aarhus. Kontakt mig

Praktisk

 • Du er velkommen til at vaske hænder og benytte toilet før og efter besøget.
 • Du bliver tilbudt vand mens vi snakker, men ikke kaffe eller te
 • Hvis du ankommer i god tid, så vent med at ringe på døren til det er din tur, idet der kan være andre før dig.