Hypnose og terapi mod jalousi

Få hjælp mod jalousi med hypnose-terapi

Overdreven jalousi kan være ødelæggende både for ens egen trivsel og for parforholdet. Det føles som om man ikke kan kontrollere jalousien - men heldigvis er det muligt med metakognitiv hypnose-terapi at ændre på både følelsen af jalousi og følelsen af at det ikke kan kontrolleres.

Hvordan opstår jalousi?

Vi gifter os for at indgå i monogame forhold - så i de fleste forhold handler det om at have eksklusiv ret på kæresten, konen eller manden!

Men nogle gange kan den tanke få os til at blive jaloux helt uden grund - eller helt overdrevet. Tankerne kan drive nogle til vanvid - og skabe meget stærke, ubehagelige følelser imens.

Det er ikke sundt for nogen - og slet ikke for parforholdet. Heldigvis kan man arbejde med følelsen af overdreven, stærk jalousi og de tanker, der driver den, så jalousien forsvinder helt.

Metakognitiv hypnoterapi mod jalousi

I både metakognitiv terapi og i den psykologiske illusionsmodel arbejder man på at få et andet forhold til sine tanker.Tankerne behøver ikke at hænge sammen med følelser. Begge dele er inspireret af tankerne bag mindfulness.

Ved at arbejde med hvad følelsen af jalousi egentlig består af - billeder, ord, en følelse i kroppen (f.eks. brystet, maven eller hænderne) kan man adskille de mange dele - og simpelthen træne hjernen til at reagere på en helt anden måde.

Det er den måde, jeg arbejder med jalousi på. Bagefter føles det helt anderledes at tænke de samme tanker. Og med det forsvinder jalousien også.

Når vreden letter - metakognitiv hypnoterapi mod vrede
Når jalousien letter - metakognitiv hypnoterapi mod jalousi

Søg hjælp mod jalousi

Hvis du synes, det lyder som en mulig løsning for dig, så kontakt mig eller bestil en tid.