Mindfulness hos hypnotiseret.dk

At være "mindful" er at rette sin opmærksomhed mod nuet og observere sine tanker, følelser og sanser neutralt

Mindfulness styrker bla mental fleksibilitet og robusthed. Derfor anvendes mindfulness-teknikkerne også i mange former for terapi. Jeg er selv uddannet mindfulness træner og anvender desuden mindfulness i hypnoseterapien hos hypnotiseret.dk.

Læs herunder mere om hvordan jeg anvender det - eller meld dig til et mindfulness kursus.

Læs mere


Mindfulness kursus i Aarhus 2023

Mindful Nu: 8-ugers mindfulness kursus i Aarhus Næste mindfulness kursus: 23. januar – 20. marts 2023 Over 8 kursusgange bliver du guidet til enkle mindfulness øvelser på dansk og lærer værktøjer til at finde ro, maksimere livsglæde og håndtere stress, tanker og følelser. Lær at bruge mindfulness i dit liv Mindful Nu er en meget praktisk orienteret mindfulness metode, helt ny i Danmark. Det er fleksibelt og gør det både enkelt at forstå mindfulness og nemt at lære.

Læs videre

Mindful Nu - online mindfulness kursus

Online mindfulness kursus med 8 moduler Mindful Nu er en ny metode til at lære mindfulness online Du lærer mindfulness derhjemme i dit eget tempo gennem videoer og skrevet materiale, hvor du guides igennem teori og øvelser. Du følger 8 moduler med videoer og øvelser til mindfulness og får bla bedre koncentration og værktøjer til at håndtere stress. Mindful Nu mindfulness kursus Hvis du ikke har mulighed for at gå på mit Mindful Mandag mindfulness kursus, kan du overveje, om du skulle tage online kurset Mindful Nu.

Læs videre

Mindfulness

kategori metoder

Hvad er mindfulness - en definition? Definitionen på mindfulness er at rette sin opmærksomhed mod nuet og observere sine tanker, følelser og sanser neutralt Mindfulness er blevet mere og mere udbredt og anvendt i vesten, både som noget man dyrker på personligt plan og som en ny metode i moderne psykologi. Mindfulness er at rette opmærksomheden på nuet Det eneste, vi reelt kan opleve, er lige nu. Du trækker vejret lige nu.

Læs videre