Mindfulness hos hypnotiseret.dk

At være "mindful" er at rette sin opmærksomhed mod nuet og observere sine tanker, følelser og sanser neutralt

Mindfulness styrker bla mental fleksibilitet og robusthed. Derfor anvendes mindfulness-teknikkerne også i mange former for terapi. Jeg er selv uddannet mindfulness træner og anvender desuden mindfulness i hypnoseterapien hos hypnotiseret.dk.

Læs herunder mere om hvordan jeg anvender det - eller meld dig til et mindfulness kursus.

Læs mere


Mindfulness

kategori metoder

Hvad er mindfulness - en definition? Definitionen på mindfulness er at rette sin opmærksomhed mod nuet og observere sine tanker, følelser og sanser neutralt Mindfulness er blevet mere og mere udbredt og anvendt i vesten, både som noget man dyrker på personligt plan og som en ny metode i moderne psykologi. Mindfulness er at rette opmærksomheden på nuet Det eneste, vi reelt kan opleve, er lige nu. Du trækker vejret lige nu.

Læs videre

Mindfulness kursus i Aarhus

Mindfulness kursus i Aarhus Lær at bruge mindfulness i dit liv med et enkelt og fleksibelt system Unified Mindfulness systemet gør det både nemt at forstå mindfulness og nemt at bruge mindfulness i dagligdagen 8-ugers mindfulness kursus i Aarhus Mindfulness-kurset løber fra sidste mandag i september, til sidst i november 2021. writeMTButton("kim", "hypnotiseret.dk", "Reservér min plads til mindfulness", "Reservér min plads til mindfulness", ""); Lær mindfulness hvis... du vil være mere modstandsdygtig overfor stress og livets udfordringer du vil forbedre både din mentale og fysiske sundhed du vil blive bedre til at koncentrere dig du vil blive bedre til at mærke dig selv og det, du oplever du vil blive mere fleksibel og robust overfor dine tanker og følelser du vil forbedre din hukommelse .

Læs videre