Mindfulness hos hypnotiseret.dk

At være "mindful" er at rette sin opmærksomhed mod nuet og observere sine tanker, følelser og sanser neutralt

Mindfulness styrker bla mental fleksibilitet og robusthed. Derfor anvendes mindfulness-teknikkerne også i mange former for terapi. Jeg er selv uddannet mindfulness træner og anvender desuden mindfulness i hypnoseterapien hos hypnotiseret.dk.

Læs herunder mere om hvordan jeg anvender det - eller meld dig til et mindfulness kursus.

Læs mere


Mindfulness

kategori metoder

Hvad er mindfulness - en definition? Definitionen på mindfulness er at rette sin opmærksomhed mod nuet og observere sine tanker, følelser og sanser neutralt Mindfulness er blevet mere og mere udbredt og anvendt i vesten, både som noget man dyrker på personligt plan og som en ny metode i moderne psykologi. Mindfulness er at rette opmærksomheden på nuet Det eneste, vi reelt kan opleve, er lige nu. Du trækker vejret lige nu.

Læs videre

Mindfulness kursus i Aarhus

8-ugers mindfulness kursus i Aarhus Lær at bruge mindfulness i dit liv efter en enkel og systematisk mindfulness metode Dette mindfulness system er fleksibelt og gør det både enkelt at forstå mindfulness og nemt at bruge mindfulness i dagligdagen. Over 8 kursusgange á halvanden time lærer du enkle metoder til mindfulness og får bla bedre koncentration og værktøjer til at håndtere stress. Kursusdage (start 27/9) Sted: Yogastudiet, Skæring Strandvej 3, 8250 Egå.

Læs videre