Hypnose videokurser og lydindspilninger

Videokurser med hypnose. De er grupperet i emner og koster helt ned til 133,-kr for fem videoer.

Videoer til selvhypnose

Du kan købe videokurser med hypnose efter forskellige emner.

Du kan også meget billigt købe samlinger af nogle af de videoer, der ligger på youtube. Da youtube er gratis (for både dig og mig), indeholder de desværre reklamer. Med videokurserne undgår du forstyrrende reklamer.

Selvhypnose er godt for hjernen og kroppen

Jeg opfordrer de fleste af mine klienter til at lave selvhypnose, dels fordi det er en god måde at finde ro og stresse af. Dels fordi selvhypnose er effektivt til at styre sig selv mod den forandring man ønsker. Og forstærke effekten af en hypnosesession.

Hypnose handler om “suggestioner” - som altså bare er engelsk for “forslag”. Selvhypnosen i mine indspilninger er en række positive forslag til dit sind om at tømme tanker, fjerne spændinger, hente energi og at lave de ændringer, du ønsker og drømmer om.

Guidet hypnose - visualiseringer

Hypnose bruges ofte til visualisering som man også anvender under en guidet meditation. Det er ofte en lille historie som giver din hjerne noget dejligt at forestille sig, samtidig med at der ligger et tema bag som handler om at skabe en positiv forandring. Så følg historien og ikke mindst de indbyggede forslag!

De er ikke rettet mod noget specifikt problem. I disse kan du følge forslagene og kan derefter opleve at få ro fra tanker og følelser, geare ned og stresse af, opnå fysisk afslapning i musklerne og endda ændre dit humør. Der er mange forskellige metoder til at gå i hypnose, og indspilningerne demonstrerer nogle af dem, så du kan træne selvhypnose og finde de metoder, der passer bedst til dig.

Hypnose mod specifikke problemstillinger

Jeg laver hypnosevideoer og online kurser mod specifikke problemstillinger.

Videoerne kan bruges til at du i dit eget tempo arbejder med nogle problemstillinger. De kan hjælpe dig videre - og måske når du helt i mål selv.

Videoer med hypnose er ikke det samme som hypnoterapi. Her forstærker hypnose terapien og hypnosen er helt tilpasset dig. En hypnosesession er en samtale og en problemløsning, hvor vi arbejder sammen om at komme fra dit problem til det du ønsker. Hvis du bliver hypnotiseret under en session hos mig har jeg mulighed for at se dine reaktioner, tale med dig og udføre hypnoterapi. At se en video eller lytte til en indspilning kaflyn derfor aldrig erstatte en hypnose-session.

Men mine hypnosevideoer er billige at komme i gang med og kan derfor være en god måde at komme i gang på. Så hvis du går i stå i din egen udvikling, så kan du fortsætte der, hvor du nåede til. Hos mig eller en anden terapeut.

Men at se videoer og lytte til indspilninger kan være en god måde at blive introduceret til hypnose og til at lære selvhypnose derhjemme. Det kan bruges alene, eller supplere hypnose hos mig før eller efter.

Hypnosekursus mod nåleskræk

Et billigt alternativ til individuel hypnoterapi mod nåleskræk.

Hypnosekursus mod flyskræk

Et billigt alternativ til individuel hypnoterapi mod flyskræk.

Hypnose til ro, afspænding og afstressning

Du kan både bruge videoerne til at stresse af, fjerne spændinger og blive mere rolig. Nogle af videoerne egner sig til at falde i søvn eller til at tage en lille powernap. Hvis du oplever langvarig stress kan du se på siden om stress.

Hypnose til søvnighed og ro

Hypnose er effektivt til at finde ro. Du kan bruge disse videoer som en del af dit søvnritual. Hvis du stadig har problemer med søvnen kan du overveje individuel hypnoterapi mod søvnproblemer.

Hypnose til bedre humør

Nogle tror ikke på, at det kan hjælpe at sige positive ord til sig selv. Sjovt nok er der aldrig nogen, der er i tvivl om at negative ord fra én selv eller andre kan skabe en negativ forandring! Så selvfølgelig har positive ord og forestillinger også en virkning, specielt når de erstatter de negative tanker og forestillinger, alt for mange mennesker har. Det er dét, selvhypnose er effektivt til. Det er en modvægt til den negative form for selvhypnose, mange mennesker udfører uden at være klar over det.


Hvis du er interesseret i at følge med i, hvad jeg laver, kan du overveje at tilmelde dig til nyhedsbrevet.