Lydindspilninger - selvhypnose

Lydfiler til selvhypnose

Selvhypnose er en effektiv metode til at stresse af, fjerne spændinger i krop og sind samt at påvirke dit sind til at styre mod de forandringer, du ønsker.

Du kan snart købe lydindspilninger (mp3) med guide til at lave selvhypnose.

Hvad kan selvhypnose bruges til ?

Jeg arbejder på at lave en række lydindspilninger som kan hjælpe dig med at bringe dig selv i selvhypnose. De er beregnet til at give ro, afstressning og at påvirke dit sind til at styre mod de ønsker og drømme, du har, uanset hvilken type forandring du ønsker. Desuden lærer de dig forskellige metoder til at komme i hypnose - helt selv. Når du først har lært selvhypnose kan du udvide med det, du har brug for og lave selvhypnose uden at lytte indspilninger.

Jeg vil løbende udvide antallet af indspilninger med forskellige temaer, så hvis du har en idé til en selvhypnose, så skriv til mig.

En stor del af de lydfiler jeg har lavet, er reserveret til mine abonnenter af nyhedsbrevet. Man får tilsendt lydfilen “Introduktion til selvhypnose” ved tilmelding, og derefter er der adgang til tips og lydfiler i stort set alle nyhedsbreve.

Hvis du ikke er abonnent, kan du indtil videre se nogle af de videoer jeg har lavet.

Selvhypnose hjælper, men erstatter ikke hypnose hos mig

Eftersom jeg jo er hypnotisør vil jeg altid anbefale en rigtig hypnosesession hos mig, hvis du har et konkret problem, du ønsker ændret!

En hypnosesession er en problemløsning hvor vi arbejder sammen om at komme fra dit problem til det du ønsker. Hvis du bliver hypnotiseret under en session hos mig har jeg mulighed for at se dine reaktioner, tale med dig og udføre hypnoterapi. At lytte til en indspilning kan derfor aldrig erstatte en hypnose-session.

Men at lytte til indspilninger kan være en god måde at blive introduceret til hypnose og til at lære selvhypnose derhjemme. Det kan bruges alene, eller supplere hypnose hos mig før eller efter.

Selvhypnose er godt for hjernen og kroppen

Jeg opfordrer de fleste af mine klienter til at lave selvhypnose, dels fordi det er en god måde at finde ro og stresse af. Dels fordi selvhypnose er effektivt til at styre sig selv mod den forandring man ønsker. Og forstærke effekten af en hypnosesession.

Hypnose handler om “suggestioner” - som altså bare er engelsk for “forslag”. Selvhypnosen i mine indspilninger er en række positive forslag til dit sind om at tømme tanker, fjerne spændinger, hente energi og at lave de ændringer, du ønsker og drømmer om.

Indhold

Nogle af de kommende indspilninger er en visualisering eller guidet meditation. Det er en lille historie som giver din hjerne noget dejligt at forestille sig, samtidig med at der ligger et tema bag som handler om at skabe en positiv forandring. Så følg historien og ikke mindst de indbyggede forslag! De er ikke rettet mod noget specifikt problem. I disse kan du følge forslagene og kan derefter opleve at få ro fra tanker og følelser, geare ned og stresse af, opnå fysisk afslapning i musklerne og endda ændre dit humør. Der er mange forskellige metoder til at gå i hypnose, og indspilningerne demonstrerer nogle af dem, så du kan træne selvhypnose og finde de metoder, der passer bedst til dig.

Du kan både bruge indspilningerne til at falde i søvn og til at blive frisk.

Nogle tror ikke på, at det kan hjælpe at sige positive ord til sig selv. Sjovt nok er der aldrig nogen, der er i tvivl om at negative ord fra én selv eller andre kan skabe en negativ forandring! Så selvfølgelig har positive ord og forestillinger også en virkning, specielt når de erstatter de negative tanker og forestillinger, alt for mange mennesker har. Det er dét, selvhypnose er effektivt til. Det er en modvægt til den negative form for selvhypnose, mange mennesker udfører uden at være klar over det.

Lydfiler mod specifikke problemstillinger

Jeg arbejder også på at lave lydfiler rettet mod specifikke problemstillinger som angst, smerter m.m.

Hvis du er interesseret i at følge med i, hvad jeg laver, kan du overveje at tilmelde dig til nyhedsbrevet.