Hypnose mod trang til at spise for meget

Hypnose som hjælp mod trang til at spise og dårlige madvaner

Hypnose er en effektiv støtte når du vil ændre dine madvaner. Du synes måske at du har en dårlig vane som at spise for meget eller spise for usundt.

Med hypnose kan du få styrke og motivation til at gøre det du vil.

Nederst kan du se en video, hvor du kan prøve hypnose til at gennemføre vaneændringer.

Se hypnose-video til vaneændringer

Overflødig spisning

Vi lever i en tid og i en del af verden, hvor der ikke er mangel på mad. Det skal vi være glade for. Til gengæld kan vores naturlige trang til søde sager og til at spise os rigeligt mætte, spille os et puds. Det resulterer i sød tand, sukkertrang, overspisning - kort sagt, overflødig spisning.

Mange kæmper med overvægt eller dårligt helbred som følge af dårlig kost. Kost og motion er utroligt vigtig for at vedligeholde kroppen, og senest er der også forskning der tyder på, at det gode gamle råd om at spise varieret også sikrer en mangfoldig tarmflora. Og det har igen betydning for både immunforsvar, trivsel og endda humør.

Trang til at spise hele tiden

Nogle oplever at have trang til at spise hele tiden. Det resulterer i alt for mange måltider af dårlig kvalitet hvor man småsnacker.

Trang til at spise for meget

Nogle oplever, at de har svært ved at mærke, hvornår de er mætte. Eller også fortsætter de med at spise, selvom de kan mærke, grænsen er nået. Det er derfor, man opfandt gastric bypass, hvor mavesækken snøres sammen. Det er dog et meget drastisk indgreb, som kan have store konsekvenser for livskvaliteten. Det vil være oplagt at prøve om der ikke er andre muligheder inden man griber til denne løsning. Her kan hypnose være en mulighed.

At spise på følelser

Mange spiser på følelser. Dvs at maden i virkeligheden erstatter nogle følelser, der enten skal gå væk eller som mangler. Det at blive klar over det er første skridt. Det næste er at finde en vej til at håndtere de følelser, der har fået alt for stor magt og kontrol. Her kan jeg hjælpe med hypnoterapi.

Hvordan kan hypnose hjælpe mod dårlige madvaner og trang til at spise?

Mange føler at de kæmper en håbløs kamp mod dårlige vaner. At de ikke har viljestyrken til at spise fornuftigt og motionere. Kort sagt, at de har mistet kontrollen. Som hypnoterapeut vil jeg sige, at den opfattelse er forkert! Det er den oplevelse af manglende viljestyrke, der skal ændres. Du skal have kontrollen tilbage! Jeg arbejder ud fra den model, at underbevidstheden er stærkere end bevidstheden, og i det lange løb vil det være underbevidstheden, der får sin vilje. Der kan være en indre konflikt, så dele af én ønsker forandringen, og andre dele af én stritter imod. Med hypnose kan man gå i dialog med underbevidstheden og ændre det, der måske ligger til grund for overflødig spisning.

Overflødig spisning er, ligesom dårlige vaner i det hele taget, også altid udløst af nogle særlige situationer og mønstre. Vores hjerner genkender mønstre og får os ubevidst til at føle, handle og tænke på bestemte måder. Med hypnose kan man ændre på den automat-reaktion og dermed ændre den dårlige vane.

Trang, trang, trang

Man kan også overvindes af trang til at spise, eller decideret sukkertrang. Jeg kan give dig nogle forskellige selv-hypnotiske værktøjer, som kan fjerne trangen. Dette er meget nyttigt i dagligdagen, og giver dig styrke og følelsen af at have kontrollen tilbage.

Endelig lærer du hos mig selvhypnose, som du kan bruge dagligt til at styrke dit sind og vedligeholde en god balance i nervesystemet.

Hypnose er godt til at give dig et skub og den forandring, der skal til i dit sind for at du kan begynde på de sunde og rigtige madvaner. Og når du er i gang, er hypnose et godt redskab til at holde gejsten og blive ved, lige indtil det bliver så naturligt at det ikke er en anstrengelse længere.

Nu også som videokursus

Jeg har lavet et videokursus med en 360° guide omkring en usund madvane, som du vil lave om samt selvhypnose der hjælper til at få succes med at gennemføre det.

Læs mere om

Du kan læse mere om hvad hypnose og hypnoterapi kan gøre for at hjælpe til at få bedre madvaner og et bedre og sundere forhold til mad i det hele taget.

Gratis hypnosevideo til at gennemføre beslutningen om vaneændring

Se den gratis video som guider dig igennem hypnose der tager fat i motivation til at gennemføre din beslutning om at ændre dårlige vaner.

Hypnose på video er naturligvis ikke det samme som at sidde overfor mig i virkeligheden, men det kan give dig et indtryk af, hvordan det foregår.


Hypnose mod sukkertrang

kategori Behandlinger

Hypnose som hjælp mod sukkertrang Hypnose kan være en kæmpe hjælp i bekæmpelsen af stærk sukkertrang, som mange lider af. Løsningen er at arbejde helhedsorienteret. Hypnose kan hjælpe med direkte påvirkning mod sukkertrang. Hypnoterapi kan hjælpe med at få følelserne, der ligger bag, til at arbejde for dig i den rigtige retning. Nederst kan du se en video, hvor du kan prøve hypnose til at gennemføre vaneændringer.

Læs videre

Hypnose til vægttab

kategori Behandlinger

Hypnose som hjælp til vægttab Hypnose er en effektiv hjælp til at få varigt vægttab. Hypnose og hypnoterapi hjælper til at kontrollere de følelser, der styrer os alle sammen. Der er mange negative følelser forbundet med vægttab og at spise for meget og usundt. Skyld, skam, tristhed og modløshed. Min tilgang er at gå efter de positive ressourcer og finde glæden og motivationen frem. Det er effektivt. Nederst kan du se en video, hvor du kan prøve hypnose til at gennemføre vaneændringer.

Læs videre

Videokursus med guide til at droppe usunde madvaner

kategori Behandlinger

Guidet selvhypnose til at droppe usunde madvaner Med dette videokursus kan du lægge enhver usund madvane om og bruge selvhypnose til at fjerne trangen, styrke humør og motivation og hjælpe dig til at gennemføre din plan. Fristelser - kage, slik, sukker, snacks Jeg ser en del klienter, der vil stoppe med at spise usunde fristelser som kage og slik, chips og snacks, men også bare at spise for meget eller undgå overflødig spisning.

Læs videre