Kursus


Mindfulness-kursus Aarhus på mindfulness-nu.dk

Se mere om de løbende mindfulness-kurser på min hjemmeside mindfulness-nu.dk. Du lærer at anvende mindfulness til at finde RO, øge livsglæden, reducere stress og håndtere livets op- og nedture.

Læs videre

Mindful Nu - et mindfulness kursus med online video

Online mindfulness kursus - Mindful Nu er en ny enkel metode med målrettede metoder og strategier til at anvende mindfulness.

Læs videre

Stresskursus - metakognitiv stresshåndtering

Kursus i stresshåndtering vha metoder fra metakognitiv gruppeterapi og mindfulness. Kurset afholdes af Kim Oechsle gennem hjerneogkrop.dk

Læs videre

Meta-teknikken - kursus for terapeuter

Heldags-kursus i meta-teknikken Lørdag 25. maj 2024 kl 9-17 Skal du med i år? Kun få pladser tilbage! Tilmelding Allerede tilmeldt? Vi mødes til morgenmad kl 9:00. Jeg sender et detaljeret program. Vi ses! Sted Fjelsted Skov, Fyn Næste gang - 2025 Metateknikken kører igen i maj måned 2025. Kurset er beregnet til alle former for terapeuter. Du behøver ikke være uddannet hypnoterapeut, da meta-teknikken både kan anvendes med og uden hypnose.

Læs videre

Videokursus med guide til at droppe usunde madvaner

Video-kursus som hjælper dig til at droppe usunde madvaner, f.eks. ved at spise for meget slik, kage, sukker, chips og snacks, fedt, cola eller overflødig mad i det hele taget. Videoerne guider dig igennem en proces hvor du ser 360° rundt om din usunde madvane og laver realistiske planer for at ændre det til sunde vaner. Videoer og lydfiler med selvhypnose hjælper dig til at finde styrke, energi og motivation til at gennemføre det, du sætter dig for.

Læs videre

Kim Oechsles bog DU ER en bevidsthed i EN HJERNE I EN KROP

Læs om Kim Oechsles bog DU ER en bevidsthed i EN HJERNE I EN KROP.

Læs videre