Kursus


Hjernetræning med Open Focus

kategori open focus

Open Focus Lær at bruge din hjerne bedre! Open Focus er en metode til at træne sin hjerne til at skifte mellem forskellige typer opmærksomhed. Det er effektivt til at reducere smerter og stress, få mere overskud og til at optimere den måde, man bruger sin hjerne på. Jeg er certificeret Open Focus træner fra Princeton Biofeedback Center, USA. Jeg anvender Open Focus bla til reduktion af kroniske smerter og smertefulde følelser, til stressreduktion.

Læs videre

Kursus i smertekontrol

Hypnose mod kroniske smerter Kurset kørte sidst i maj måned 2019 i Egå, Aarhus. Det kører igen, når vi har samlet mindst 4 deltagere. Skriv til mig, hvis du ønsker at deltage næste gang: kim@hypnotiseret.dk Hvis du lider af kroniske smerter, er dette kursus noget for dig. Det er muligt at "skrue ned" for smerter med hypnose - og du kan gøre det selv. Smerter opstår i hjernen, ikke i kroppen.

Læs videre

Meta-teknikken - kursus for terapeuter

Heldags-kursus i meta-teknikken 24. oktober 2020 kl 9-17 på Fjelsted skovkro, Fyn Kurset er beregnet til terapeuter. Du behøver ikke være uddannet hypnoterapeut, da meta-teknikken både kan anvendes med og uden hypnose. Kontakt mig, hvis du vil vide mere. Tilmelding - bemærk early-bird pris indtil 5. september 2020 Lær meta-teknikken... hvis du vil have en enkel teknik, der effektivt kan skabe resultater hvis du vil supplere dine eksisterende metoder med et værktøj du kan bruge på alle tidspunkter i sessionen hvis du vil have en simpel forståelsesramme for klientens forandring og dine nuværende metoder hvis du have en fleksibel køreplan for dine sessioner hvis du gerne vil slippe for at læse scripts op og få overblik og frihed hvis du vil lære at skabe det rette mindset hos din klient og dig selv og blive en endnu bedre terapeut Meta-teknikken som metode Meta-teknikken kan anvendes som en teknik i sig selv.

Læs videre