Hypnoterapi i Aarhus

Hypnoterapi i Aarhus hos Kim Oechsle fra hypnotiseret.dk hjælper bla mod angst, fobi og stress, vaneændringer som rygestop og sukkertrang samt kroniske smerter.

Hypnoterapi bruger hypnose som en meget direkte måde at arbejde med problemet - hypnosen gør, at det kan være meget effektivt.

Tidsbestilling

Bestil tid i kalender

Hypnoterapeutisk klinik i Aarhus

Hypnoterapi står for hypnoseterapi. Det er ganske enkelt terapi som anvender hypnose. Hypnose kan bla bruges til at skabe positive påvirkninger og forandringer i sindet og hypnoterapi kan være meget effektivt. Hvis du vil prøve hypnoterapi i Aarhus er hypnotiseret.dk en hypnoterapeutisk klinik, drevet af Kim Oechsle som er certificeret hypnoterapeut, mindfulness coach m.m.

Kim Oechsle fra hypnotiseret.dk i Aarhus anvender hypnose til at fjerne angst og fobi, hjælpe med stress og vaneændringer som rygestop mm.

Hvad er hypnoterapi?

Det er vigtigt at vide, at hypnose i sig selv ikke har nogen terapeutisk effekt! Hypnose beskrives ofte som en “tilstand af koncentreret opmærksomhed”. Det betyder, at man i hypnose bedre er i stand til at bruge sin forestillingsevne. Man er fokuseret og opmærksom og har ofte lettere ved at komme i kontakt med tanker og følelser og hvad der ellers rører sig i én.

Hypnose er ikke en særlig tilstand hvor man sover eller er “væk”. Man kan sagtens tale og bevæge sig imens og man husker alt bagefter. Under hypnosen tillader man derimod at lade sig påvirke af hypnotisøren, med det der med et lidt mystisk ord kaldes “suggestioner”. Med det mener man egentlig bare “påvirkning”. En dygtig hypnotisør kan bruge hypnosen til at påvirke positivt.

Det mest anvendte er at bruge den hypnotiske påvirkning til at skabe afslappelse og ro i krop og sind. Det at komme i hypnose er derfor en positiv oplevelse for langt de fleste.

Hypnoterapi kombinerer desuden en terapeutisk proces med hypnose. Her er der som regel en analyse og afklaring sammen med klienten af hvilke problemer det er, terapien skal handle om. Jeg arbejder ud fra det, der kaldes en løsningsfokuseret model. Dvs at man som klient beskriver hvordan det er nu - og hvad det er man gerne vil ændre og opnå i stedet for.

Typiske problemer

Jeg hjælper klienter med mange forskellige problematikker, men det er meget typisk angst, stress, søvnproblemer, kroniske smerter eller problemer med følelser som f.eks. lavt selvværd. Desuden hjælper jeg også med at komme af med dårlige vaner som f.eks. sukkertrang eller hjælp til rygestop.

Priser

Jeg har en faldende prismodel, hvor det koster mest den første gang, og så falder prisen. Se priser.

Hypnoterapi i Aarhus - hypnosen foregår i en behagelig lænestol. Modsat hvad nogle tror, så er du helt vågen og bevidst under hele hypnosen og kan huske alt bagefter.

Adresse

Hypnotiseret.dk's hypnose-klinik har adressen Enghaven 1, 8250 Egå.

Parkering

NB: Der er gratis parkering!

Bus

Bus nr 12 går næsten til døren. Tag den til Egå Kirke, herfra er der godt 100m gang. Med bus 17, 84, 100, 120-123 til Grenåvej/Mejlbyvej er der 800m gåtur.

Find vej

Betaling

Du kan betale med Mobilepay til 36876, eller undtagelsesvist kontant.

Læs videre

Læs mere om hypnose eller hvad hypnose kan bruges til.