Hypnose i Skanderborg. Hjælp til stress, angst, smerter, røgfrihed og søvnproblemer.

Hypnotiseret.dk tilbyder hypnoterapi mod stress, tankemylder, angst og fobi. Og hjælp med hypnose til kroniske smerter, dårlige vaner og rygestop, søvnbesvær og meget mere.

Tidsbestilling

Bestil tid i kalender

Hypnose for dig, der bor i Skanderborg

Har du brug for hjælp til at skabe forandring i dit liv, så kan hypnose være en genvej til at opnå det.

Hjælp mod angst, fobier, stress-symptomer

hypnotiseret.dk er en hypnoseklinik der kan hjælpe dig af med fobier som f.eks. flyskræk eller angst for dyr eller social angst.

Jeg hjælper også mod stress og alle typer af stress-symptomer. Du lærer hos mig en lang række teknikker til selv at regulere din egen stress-tilstand. Desuden hjælper jeg med hypnose til at give dig ro i nervesystemet, så du bedre kan klare dit livs udfordringer.

Hjælp mod rygestop og vaneændringer

Har du allerede prøvet at stoppe med at ryge en eller flere gange? Hvis du har taget beslutningen, men stadig synes det er svært, så kontakt mig, så kan dit rygestop blive nemt og varigt. Det kan være, du tænker at det sikkert er dyrt - men de penge er hurtigt tjent hjem. Og din krop vil takke dig for det.

Kroniske smerter

Er smerter blevet kroniske, er der ofte en del af smerten, der faktisk er overflødig. Det er typisk den smerte, du alligevel tager smertestillende imod. Denne del af smerten beskytter dig ikke - og derfor kan vi også tillade os at reducere den med hypnose.

Læs mere om hypnose mod smerter og hør om at det faktisk er noget af det, der er forsket mest i omkring hypnose.

Hvad koster det?

Du kan læse mere om tidsbestilling og priser.

Kun 28 min fra Skanderborg

hypnotiseret.dk ligger kun 28 minutters kørsel fra Skanderbog. Hypnoseklinikken ligger i Egå ved Aarhus, 40km fra Skanderborg.

E45 næsten til døren

Adressen er Enghaven 1, 8250 Egå. Med E45 fra Skanderborg drejes fra på Djurslandsmotorvejen og så er der kun to afkørsler derfra. Hypnoseklinikken ligger ca 1,5 km fra motorvejsafkørslen mod Hjortshøj/Egå.

Parkering

Der er gratis parkering.

Find vej fra Skanderborg

Læs mere

Her er mere om mine metoder eller behandlinger.

Eller læs mere om hypnose generelt.