Hypnose i Silkeborg - hjælp til rygestop, stress, angst og smerter.

Bor du i Silkeborg skal du ikke køre særligt langt for at få hjælp til angst, stress, fobier, eller røgfrihed med hypnose .

Tidsbestilling

Bestil tid i kalender

Hypnose, hvis du bor i Silkeborg

Hypnotisør og hypnoterapeut Kim Oechsle står bag hypnotiseret.dk. Jeg kan hjælpe med angst og fobi eller stress-symptomer. Desuden rygestop eller ændring af vaner. Læs evt mere om andre behandlinger. Jeg bruger hypnose som middel til at nå resultater hurtigt og efffektivt, men kombinerer det også med andre terapeutiske metoder.

Angst og fobi

Angst og fobi kan forringe livskvaliteten betydeligt, fordi man typisk vil undgå det, man er angst for. Men angst og fobi kan ændres. Angsten opstår, fordi hjernen gerne vil beskytte én mod en trussel, som hjernen tidligere har lært. Denne indlæring kan man heldigvis ændre. Jeg anvender den såkaldte psykologiske illusionsmodel og hypnose til at skabe en ny indlæring. Ofte fjernes eller reduceres angsten.

Røgfrihed eller ændring af dårlige madvaner

Med hypnose kan jeg ikke tvinge dig til at stoppe med at ryge - eller tvinge dig til noget som helst andet. Hypnose er ikke hjernekontrol. Men hvis du selv gerne vil stoppe med at ryge, kan jeg hjælpe med hypnose.

For selvom man gerne vil noget bevidst, kan der tit være nogle ubevidste processer, der gør modstand. Det er i virkeligheden dem, der gør det svært at stoppe med at ryge. Det samme gælder, hvis man er lidt for afhængig af sukker i slik eller kager, eller i det hele taget ønsker at spise sundere.

Her kan jeg hjælpe med at give motivation og til at forandre de ubevidste forhindringer der er. Rygestop er som oftest kun én session.

Kroniske smerter

Ja, jeg var også overrasket - men hypnose kan faktisk reducere kroniske smerter. Mange fortæller, at hypnosen reducerer smerter lige så meget som deres medicin gør.

Det er fascinerende at det kan lade sig gøre, men læs mere om hypnose mod smerter, hvis du er interesseret.

Andre problemer

Er der nogle andre sider af dit liv, hvor du gerne ville ændre din egen opfattelse eller give dig selv styrke ? Kontakt mig og hør om jeg måske kan hjælpe med dit problem.

Tæt på Silkeborg

hypnotiseret.dk ligger 39 minutters kørsel fra Silkeborg. Hypnoseklinikken ligger i Egå, lidt nord for Aarhus.

Motorvejen næsten til døren

Adressen er Enghaven 1, 8250 Egå. Med motorvej 15 fra Silkeborg fortsættes over på Djurslandsmotorvejen og så er der kun to afkørsler derfra. Hypnoseklinikken ligger ca 1,5 km fra motorvejsafkørslen mod Hjortshøj/Egå.

Parkering

Der er gratis parkering.

Find vej fra Silkeborg

Læs mere

Læs gerne mere om metoder eller andre behandlinger med hypnose.

Eller lær om hypnose generelt.