Hypnose i Randers mod angst, stress, smerter. Rygestop.

Hypnotiseret.dk ligger ikke så langt fra Randers. Her kan du få hypnoterapi mod angst, stress og kroniske smerter. Og hjælp med hypnose til dårlige vaner og rygestop, tankemylder, søvnbesvær og meget mere.

Tidsbestilling

Bestil tid i kalender

Hypnose og hypnoterapi i nærheden af Randers

hypnotiseret.dk ejes af hypnotisør og hypnoterapeut Kim Oechsle. Jeg har hjulpet folk med mange forskellige problematikker i en del år nu. Jeg anvender en række forskellige terapeutiske teknikker. Hypnose binder det hele sammen, for jeg synes, det gør terapien enklere og mere direkte.

Når man på denne måde kombinerer hypnose og terapi bliver det til - rigtigt gættet - hypnoterapi.

Hvad er forandring?

Der er ingen terapi der kan ændre på verden omkring dig. Det handler om at forandre den måde, du oplever verden på. Det er selvfølgelig også det vigtigste. Med hypnose kan åbne op for at den forandring sker. Dels så kan man med hypnose meget direkte påvirke de underbevidste processer, vi alle er styret af.

Dels så kan man med hypnose skabe nogle oplevelser som gør at man pludselig kan mærke nogle ting, som man måske forstår med sine tanker, men fordi man ikke kan føle dem, tror man ikke rigtigt på det. Et godt eksempel kan være rygere, der godt “ved” at de bare kan stoppe med at ryge. Alligevel fortsætter de, dag ud og dag ind, med at ryge. I hypnosen forsøger jeg at skabe den oplevelse for folk, at de faktisk er uafhængige af cigaretterne og kan mærke hvor lidt de egentlig bør fylde i livet, i forhold til alt det andet det er. Når jeg laver rygestop, kombinerer jeg mange forskellige metoder - men det er én af dem, og den er meget effektiv.

Hjælp mod angst, fobier, stress-symptomer

Jeg afhjælper angst og fobier effektivt med hypnose og hypnoterapi.

Mod stress og stress-symptomer som f.eks. hjertebanken, koncentrationsbesær, mavesmerter, tankemylder og søvnbesvær bruger jeg metoden ReSTEAM som inkluderer teknikker til at finde ro og afspænding i kroppen samt at få opløst det, der skaber ny stress.

Hjælp mod rygestop og vaneændringer

Hypnose er traditionelt brugt meget til at opnå røgfrihed. Jeg kombinerer de klassiske metoder med de nyeste på min helt egen måde.

Det samme gælder vaneændringer som f.eks. hvis man spiser for meget slik eller kage eller i øvrigt ønsker hjælp til at lægge vaner om.

Priser

Når man får personlig hjælp i en time til halvanden koster det selvfølgelig noget. Mange udskyder derfor besøget alt for længe. Jeg har ind i mellem klienter som f.eks. pga en fobi har levet med angst i årtier og som først nu bliver fri for angsten. Det giver frihed, når man ikke længere skal undgå det, man har angst eller fobi overfor. Det kan være angst for at køre på motorveje eller broer, flyskræk eller det kan være angst for helt almindelig dyr som fugle, edderkopper eller frøer. Ofte er sådan en angst opstået i barndommen og er faktisk bare bevis på, at ens hjerne fungerer helt som den skal.

Hjernen har nemlig på et tidspunkt oplevet, at noget er en trussel - og derfor skaber den angst for at undgå, at man kommer i nærheden af den trussel igen. Det hjælper ikke, at man godt “ved” at det ikke er en trussel. Det er så dybt i begravet i hjernen, at almindelige tanker ikke kan ændre på det. Det er derfor det ikke hjælper med fornuft. Derfor det ikke hjælper med “eksponering”, altså at udsætte sig for det i mindre doser.

For nylig havde jeg en ryger godt oppe i årene, som havde røget to pakker cigaretter siden han var dreng. Han havde ingen anelse om hvordan han skulle stoppe, for det var næsten som om cigaretterne røg sig selv.

For mig er det et godt eksempel på at nogle gennem mange år nærmest hypnotiserer sig selv - der er allerede hypnotiseret når de kommer til mig! Det jeg hjælper med er altså på en måde at afhypnotisere mine klienter fra det, de oplever som virkelighed, men som i praksis er en psykologisk illusion, hjernen skaber.

Nogle gange er vi så heldige, at forandringen sker på kort tid. En eller to gange. Andre gange kræver det lidt længere. Men hvis man er indstillet på at få frihed til at leve det liv, man ønsker, er det det hele værd.

Ikke så langt fra Randers

hypnotiseret.dk ligger 35 minutters kørsel fra Randers i Egå, lidt nord for Aarhus. Der er godt 40km.

E45 næsten til døren

Adressen er Enghaven 1, 8250 Egå. Med E45 fra Randers drejes fra på Djurslandsmotorvejen og så er der kun to afkørsler derfra. Hypnoseklinikken ligger ca 1,5 km fra motorvejsafkørslen mod Hjortshøj/Egå.

Parkering

Der er gratis parkering.

Find vej fra Randers

Læs mere

Læs evt mere om mine metoder eller det jeg behandler for med hypnose.

Eller om hypnose generelt.