Hypnose på Djursland. Hjælp til rygestop og sukkertrang. Terapi mod stress, søvnbesvær, angst og kroniske smerter.

Hypnose mod angst og fobi, mod smerter og hjælp til søvnbesvær og rygestop, tankemylder og meget andet. Hypnotiseret.dk ligger lige ved Djurslandsmotorvejen, kun en halv times kørsel fra midten af Djursland.

Tidsbestilling

Bestil tid i kalender

Hypnose på Djursland mod angst, stress o.m.m.

Angst og fobi

Det ligger mig meget på sinde at behandle angst og fobi med hypnose. Det føles som om, der er “noget galt med én”, hvis man har en angst eller fobi, som andre ikke har. Men det er altså en helt normal hjerne, der skaber angst. Det betyder bare, at man tidligere i sit liv har været i en situation, som ens hjerne husker som meget farlig.

Senere kan det sagtens være, at hjernen forbinder andre situationer med denne situation - og så oplever man måske angst i situationer, som slet ikke er farlige. Det kan jeg heldigvis hjælpe med at fjerne med hypnose og hypnoterapi.

Se en video om angst og fobi.

Rygestop og ændring af madvaner

Det kan være svært at stoppe med at ryge, selvom man har besluttet sig. Vi har alle sammen nogle ubevidste mekanismer, som nogle gange vil noget andet end vores bevidsthed. Det kan man heldigvis skubbe lidt til med hypnose. Så bliver et rygestop eller en ændring af dårlige madvaner ikke bare muligt. Nogle gange bliver det ligefrem nemt!

Stress

Stress er mange ting og kan opleves forskelligt. Der er dog mange symptomer på stress, der er fælles: åndenød, hjertebanken, dårlig søvn, hudproblemer, tarmproblemer og mystiske smerter. For slet ikke at tale om hukommelsesproblemer og koncentrationsbesvær.

Stress afhænger både af det, man er udsat for til daglig på arbejde og i sit privatliv. Og af den måde, man tackler sine udfordringer. Det er det sidste, vi kan ændre i min hypnoseklinik. Men det kan også gøre en verden til forskel, uanset om du er udsat for store eller små udfordringer i dit liv.

Det at få redskaber til at regulere din egen stress og til at få strategier til at undgå mere stress er en gave, som giver et helt andet overskud.

Se mere om stress

Priser

Læs mere om mine priser og tidsbestilling.

Ikke så langt endda, når man bor på Djursland

hypnotiseret.dk ligger tæt på Djursland - f.eks. kun 28 minutters kørsel fra Djurslands “centrum”, Nimtofte. 35 minutter fra Ebeltoft og 45 minutter fra Grenå.

Djurslandsmotorvejen går forbi

Adressen er Enghaven 1, 8250 Egå, kun 20km fra Rønde. Følg Djurslandsmotorvejen og drej fra ved motorvejsafkørslen mod Hjortshøj/Egå. Hypnoseklinikken ligger i gl. Egå ca 1,5 km fra afkørslen.

Parkering

Der er gratis parkering på adressen.

Find vej fra Djursland

Som eksempel er her vist vejen fra Nimtofte på Djursland.

## Læs mere

Læs mere om mine metoder eller hvordan jeg behandler med hypnose.

Hvis du er nysgerrig, kan du læse mere om hypnose generelt.