Tilmelding til nyhedsbrevet

Få tilsendt et ugentligt nyhedsbrev

Jeg skriver om både hypnose og andre terapiformer der arbejder med krop/sind. Der er nyheder, tips og simple men effektive metoder som du kan anvende til at få det bedre, uanset om det handler om smerter, angst, stress, selvværd, søvnbesvær eller ændringer af dårlige vaner.

Få lydfilen “Introduktion til selvhypnose” gratis

Allerede i første nyhedsbrev får du tilsendt min lydfil “Introduktion til selvhypnose”.

Få tips, gratis lydfiler m.m.

Du får både adgang til de hemmelige tips om mentale teknikker og ofte også en lydfil, som kun ligger i nyhedsbrevet. Desuden er der af og til længere, gratis lydfiler og særlige tilbud til de trofaste abonnenter. Glæd dig!

Afmeld, når du har lyst

Du bestemmer selv, hvor længe du vil være med. Hver mail indeholder et link til afmelding fra listen. Og nåh ja - det er klart: dine mail-oplysninger bliver naturligvis hos mig og deles ikke med andre.

Subscribe

* indicates required
Nyhedsbrev

Giv venligst samtykke til, at hypnotiseret.dk må opbevare dine oplysninger og sende dig email vedrørende din tilmelding

NB: Du kan til enhver tid afmelde dig yderligere mails. Dine oplysninger anvendes kun af hypnotiseret.dk, de deles naturligvis ikke med andre

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.