Anmeldelser

Liste over anmeldelser af Kim Oechsle


Udtalelser fra klienter

Det er altid dejligt at høre tilbage fra mine klienter. De nedenstående har givet tilladelse til at jeg må citere dem her. Se også anmeldelserne på og

Jeg har besøgt Kim Oeschle en enkelt gang i sommeren 2023. Jeg fandt frem til Kim via min interesse for hypnose/metakognitiv terapi og mindfulness til Behandling af angst og depression.

Jeg kan nu takke Kim for, at jeg har haft det bedste efterår i rigtig mange år uden angst og depressive tendenser. Jeg har tidligere lidt af depressioner af middelsvær grad og været i medicinsk og terapeutisk behandling gennem det offentlige og private system uden samme utrolige effekt i forhold til ændring af mine tanke- og handlemønstre. Jeg havde, for flere år siden, sat mig ind i metakognitiv terapi, (som jeg oplever, som er et meget effektfuldt værktøj til at ændre tendenser til bekymringer og katastrofetanker), men alligevel fik jeg desværre en slem depression igen indenfor et par år efter dette terapiforløb.

Da jeg læste Kims bog, “Du er en bevidsthed i en hjerne i en krop”,? blev jeg bare SÅ overrasket og benovet over hans indsigt og viden om den naturvidenskabelige retning omkring de hjernemæssige processer, der er med til at forme vores tanker og adfærd. Jeg kunne, gennem de klienthistorier, jeg læste om, se, at han havde hjulpet mange mennesker med meget forskellige problematikker,. Og da jeg hørte de forskellige lydfiler i E-bogen, følte jeg virkelig, at det var den rette vej at gå for mig, og jeg fik stor lyst til at møde Kim personligt og se, om han kunne gøre noget for mig og min veninde. .

Og jeg blev bestemt ikke skuffet! Med kun et enkelt videomøde og en personlig session hos Kim har jeg lært at møde mine tanker med større accept uden altid at skulle problematisere dem/tygge på dem og blive bekymret. Jeg øver mig fortsat hver dag i at tackle udfordringer og bekymringer på en mere hensigtsmæssig måde for mig. Indtil videre er det lykkes for mig at holde humøret og energien oppe på et niveau, som jeg ikke har kendt i en del år.

Den måde Kim helt konkret hjalp mig på, ved det personlige Møde, var, at han først lyttede meget opmærksomt til de udfordringer jeg havde, og det, der plagede mig, samtidig med, at han tog små notater.

Herefter kom jeg i en let hypnose, hvor Kim gennem et par hypnoseøvelser guidede mig til at acceptere og imødegå mine udfordringer på en meget mere hensigtsmæssig måde. Han hjalp mig til at huske og finde tilbage til de styrker fra min ungdom, som jeg den gang havde. Efter dette tegnede Kim en skitse over mine tankemønstre/ handlemåder, og de muligheder jeg har for at ændre på de uhensigtsmæssige tankemønstre.

Vores efterfølgende samtale omkring denne tegning har givet mig et utrolig godt værktøj til at indse, hvad mine negative tankemønstre/katastrofetanker, gør ved mig, og jeg fik her et tydeligt billede på, hvordan jeg kan tænke/gøre for at ændre på mine bekymringer/katastrofetanker.

Jeg øver mig naturligvis stadig, og hvis jeg kan mærke, at det bliver svært for mig. hiver jeg tegningen frem og repeterer, hvad det er, jeg skal huske for at håndtere mine bekymringer på en måde, der ikke kører mig ned psykisk.

Jeg vil også fremhæve, at Kim er et utrolig varmt og indsigtsfuldt menneske, som samtidig har en masse faglig neuroteoretisk og kompetent viden, der gør, at jeg har fuld tillid til hans evner for at kunne hjælpe mennesker,. Men man skal naturligvis selv være villig til at gøre en indsats for at arbejde med sine problematikker.

Hvis du skulle være bekymret for at prøve hypnosedelen, vil jeg bare sige, at her er intet at frygte - der er absolut ikke tale om nogen form for hokus pokus. Den lette hypnose oplevede jeg kun som et særdeles effektfuldt værktøj til at komme i kontakt med mine følelser og muligheder for at bringe tidligere styrker på banen igen.

Tusind, tusind Tak for din uvurderlige hjælp Kim - jeg kan kun give Kim Oeschle mine Aller bedste anbefalinger.

Bente Andersen

-

En meget behagelig oplevelse, som umiddelbart allerede dagen efter virkede som om det har givet en forskel. De værktøjer jeg fik vil uden tvivl bringe mig endnu længere.

Jacob Vittrup

-

Min konsultation hos Kim var meget professionel og jeg kan tydeligt mærke forskel efter kun èn konsultation. Kim får mine bedste anbefalinger 😀 …

Louise Morris Jones

-

Klar anbefaling af Kim herfra. Jeg fik nogle rigtig gode konkrete og brugbare teknikker til efterfølgende selvhjælp.

Søren G. Rasmussen

-

5 stjerner til Kim Oechsle

Efter mange år som ryger tog jeg mig endelig sammen og kontaktede Kim Oechsle. Kim er en meget behagelig gut at være sammen med, og han gjorde et fantastik arbejde for mig. De ønsker jeg havde til mit rygestop fik vi en snak om, og alle ønsker blev opfyldt. Mange tak 💪 Kim 5 stjerner herfra😀

Henrik

-

Håndtering af panikangstanfald

Oplevede sidste sommer efter et besøg i en gammel sølvmine pludselig et panikangstanfald grundet klaustrofobi. Oplevede det siden nogle gange bl.a i et fly, hvilket var rædselsfuldt! Læste om hvad man kunne gøre og hypnoterapi blev nævnt, som god løsning. Fandt Kim Oeschle og bookede tid der. Følte mig i trygge hænder trods det, at behandlingen fremkalder svære følelser. Har nu efter kun 2 behandlinger kunnet gennemføre biograftur, koncert samt flyrejse Aalborg/København tur-retur, hvor jeg oplevede symptomer, men brugte de ting jeg havde lært hos Kim og kunne gennemføre det hele. Er rigtig glad og taknemmelig over at have fundet den rigtige hjælp, så tak til Kim :-)

Ann Nielsen

-

Hjælp til dårlig selvværd Jeg har været til to sessioner hos Kim. Jeg er i bogstaveligste forstand blevet et nyt menneske. Fra at møde op hos Kim med en altødelæggende dårlig selvtillid, og til idag hvor lysten på livet er vendt tilbage. Kim er rigtig hurtig til at fange udfordringerne, hans medmenneskelige og alligevel professionelle tilgang, mange gode “værktøjer” og selvfølgelig min egen vilje til at ville lykkedes gjorde at vores samarbejde er lykkedes over alt forventning. Kim får mine allerbedste anbefalinger. Tøv ikke med at bede om hans hjælp. TAK

Pia Mikkelsen

-

Fobibehandling.

Fantastisk. Jeg er helbredt for min “musefobi” efter at have været i to behandlinger ved Kim. Jeg giver ham ubetinget mine varmeste anbefalinger. Han er fagligt topprofessionel. Derudover er han et særdeles behageligt og sympatisk menneske i mødet med “kunden”.

Jeg er generelt skeptisk anlagt og måtte i min nød søge hjælp. Jeg har det meste af mit liv og i cirka 45 år været helt og aldeles rædselsslagen, hvis jeg stødte på en mus. Det skete så i mit hjem, og jeg var klar til at flytte og sælge huset. Efter to sessioner var jeg helbredt og kunne indtage mit hjem igen:)

Anne-Mette Esbøl Nielsen

-

Angst for flyskræk forsvundet efter kun et besøg.
Jeg har førhen haft en enorm angst for at flyve. Det har desværre fyldt meget i min hverdag, da bare tanken om det kunne holde mig søvnløs om natten. Jeg opsøgte derfor hypnotiseret.dk, da jeg havde et brændende ønske om at komme ud og rejse, men frygten holdte mig tilbage. Efter bare ét besøg hos Kim, var min flyskræk fuldstændigt væk. Jeg er netop kommet hjem fra en ferie, hvor angsten ikke længere fik lov til at tage glæden fra hele ferien. På trods af en flytur med en masse turbulens, var jeg fuldstændigt upåvirket. Tusind tak Kim!

Nicoline Poulsen

-

Jeg havde 2 tider ved Kim, omhandlende angst, og derefter havde jeg redskaber og teknikker som jeg har kunne anvende efterfølgende, stor anbefaling til Kim og Hypnotiseret.dk.

Rasmus Strand

-

Var noget skeptisk med hypnose behandling, lider af klaustrofobi og det har jeg gjort hele mit liv, men efter en enkelt behandling hos Kim er min fobi reduceret kraftigt. Så giver min bedste anbefaling til Kim. Mvh. Morten

Morten Jensen

-

Ved hypnotiseret.dk mødes du af Kim som har dybt professionel og nærværende tilgang til sit arbejde. Der er ingen tvivl om, at du er i trygge hænder ved Kim, som virkelig har styr på sit arbejde og er meget opmærksom på sin klient - både under og efter samtalen.


Sidsel Bæk Jensen

-

Jeg var en smule skeptisk forud forud for min session, men Kims videnskabelige tilgang og beskrivelse af hvordan vores hjerne arbejder, har virkelig ændret mit syn på den terapiform, og hjulpet mig med uhensigtsmæssige tankemønstre og samtidig givet mig nogle tricks og metoder til, hvordan man kan få hjernen til at arbejde for en, og ikke imod en. Og så er Kim et meget empatisk og behageligt menneske, der er oprigtig interesseret i dig og dine udfordringer.


Kasper Kjems

-

Jeg kan sådan set ikke forklare hvordan eller hvorfor - men siden mit besøg ved Kim for snart 5 uger siden har jeg ikke spist slik eller kage eller overhovedet haft trangen. Det er skønt at opleve, at det er mig, der bestemmer, og at mit hoved ikke fyldes med tanker om søde sager hele tiden. Jeg kan kun anbefale Kim :-)


Stina Christiansen

-

Jeg havde en god oplevelse hos Kim. Han gav sig god tid til at forklare både det videnskabelige og metoderne, så man forstår, hvordan hjernen fungerer og tænker. Det gav god mening for mig, når det blev forklaret. Hypnosen blev tilpasset til mig, mine udfordringer og de måder jeg oplever dem på. Under hypnosen talte vi en del sammen, og på den måde kunne Kim også følge mig i mine tanker og følelser og tilpasse metoderne til dem. Med hjem fik jeg også metoder (både mundtligt derhenne og skriftligt bagefter), jeg selv kan bruge, når jeg har behov for det, og jeg tror, det vil hjælpe mig meget i svære situationer. Alt i alt føler jeg, at jeg har et mere positivt mindset, når jeg tænker på de situationer, som før var udfordrende, og jeg kan i høj grad anbefale Kim til andre :-)


Amalie

-

Jeg vil anbefale alle med behov, et besøg hos Kim. Rygestop, var årsagen til, at jeg for 2 dage siden sad i stolen hos Kim og jeg har ikke tænkt på eller haft trang til cigaretter siden. Det eneste jeg har tænkt er, kan det virkelig passe, men det er jeg holdt op med at tænke, for det passer. Min oplevelse af hele forløbet, lige fra at skulle oprette en profil på hjemmesiden, til at skulle bestille tid, mødet med Kim og efterfølgende modtagelse af beskrivelse af hvordan jeg kan hjælpe mig selv fremadrettet, hvis jeg får brug for det, har været fremragende, nemt og behageligt. Der er ingen tvivl om, at Kim er passioneret og meget interesseret i hvordan han bedst muligt kan hjælpe en til at opleve succes. Jeg sidder tilbage med en følelse af, at jeg blev mødt, forstået og accepteret, netop der hvor jeg havde mest brug for det og jeg tror på succes.


Christina

-

Kim er helt fantastisk, jeg har I al den tid jeg kan huske det haft EXTREM nåle skræk, og jeg besøgt Kim i forbindelse med jeg skulle Covid19 vaccineres, efter bare et besøg ved Kim, har jeg kunne slappe så meget af at jeg uden de store problemer kunne gennemfører min vaccination, jeg giver Kim min største anbefalinger, og er ham taknemlig.. så uanset årsag så gør dig selv den tjeneste at besøge Kim, det er i hvert fald ikke sidste gang jeg bruger ham..


Bruno Bülow

-

Hej, jeg opsøgte Kim for at overkomme en præstationsangst som forhindrede mig i at præsentere mig selv optimalt til Jobsamtaler. En session ved Kim betød at jeg gik fra at være virkelig nervøs til ligefrem at glæde mig til at skulle til Jobsamtale. Ret vildt, synes jeg! Så mange tak Kim. Ud over at jobsamtalen gik godt, så var det også en virkelig god oplevelse hos Kim ved selve sessionen. Han er meget indragende og det gør at man let bliver tryg i hans selskab. Så jeg kan kun anbefale dig at opsøge Kim hvis du har oplevelser hvor du synes du opføre dig uhensigtsmæssig. Ændre på det i dag og vent ikke til i morgen. God fornøjelse! Mvh Trine


Trine Josiassen

-

Rygestop. Jeg havde store forventninger, da jeg mødte Kim i hans konsultation, og de blev i sandhed indfriet. Jeg skulle stoppe med at ryge, og efter en lang snak, hvor Kim fik sig guidet ind på mig, startede hypnose sessionen. Det var en fantastisk oplevelse, at mærke hvordan Kim arbejdede med min underbevidsthed, og fik mig ud som ikke ryger. Jeg kan give min bedste anbefaling til Kim.


Palle Nyberg

-

I forbindelse med jeg skulle opereres var jeg meget bange. Jeg fik en session hos Kim få dage inden, fordi jeg var så bange at jeg overvejede at aflyse operationen - så jeg var åben for at forsøge noget nyt. Kim guidede mig igennem hele forløbet og jeg visualiserede de scenarier der skræmte mig. Han hjalp mig til at fortælle min krop at det hele var okay, at angsten var okay - og jeg forestillede mig, at jeg skabte beskyttelse og helende redskaber rundt om og inden i min krop. Det hele var meget beroligende. Da operationsdagen kom var jeg stadig bange, men jeg kunne være i det. Operationen gik rigtig godt, jeg mærkede ingen smerter bagefter, behøvede ikke morfin som man normalt får og lægen sagde min krop havde reageret virkelig flot på det hele. Jeg er overbevist om at sessionen hos Kim gjorde en stor forskel. Ikke bare på min angst men også på at min krop var forberedt og samarbejdende og kom sig lynhurtigt. Kim er både tillidsvækkende, empatisk og dygtig. Jeg satte pris på hans naturvidenskabelige baggrund og at hans logiske tilgang til hypnose - så det på ingen måde var noget mystisk eller overtroisk. Jeg tager en masse med mig videre - herunder en oplevelse af at min krop og hjerne kan meget mere, end jeg troede. Mine varmeste anbefalinger.


Anna Munk

-

Slut med at ryge! Det lyder næsten utroligt, men allerede når Kim åbner døren, bliver man rolig og slapper af!! Jeg ville gerne holde op med at ryge, har gjort det i flere år, og så satte jeg mig i stolen overfor Kim. Efter vel omkring en time, hvor Kim stille og roligt guidede mig igennem flere lag af min underbevidsthed, havde jeg fået en dejlig fornemmelse af, at nu var alting godt!! Jeg har ikke røget siden, har ikke engang tænkt over det!!! Jeg kan varmt anbefale Kim og er meget taknemmelig over at have mødt ham!!


Christian Berring

-

Dødsangst - Pist væk. Jeg har i flere år lidt af dødsangst, og tænkte dagligt på døden. Jeg vågnede flere gange om ugen og følte jeg skulle dø. Det er noget der kom efter min skilsmisse 2014. Jeg har prøvet flere ting for at komme af med min dødsangst. Jeg har tit tænkt på at prøve hypnose og fandt frem til Kim. Efter bare en enkelt behandling på 1 1/2 time er min dødsangst helt væk. Jeg tænker heller aldrig mere på døden i min hverdag. Det er fuldstændig fantastisk, ja magisk, at det kan lade sig gøre. Jeg er DYBT taknemmelig og meget glad. Jeg kan på det varmeste anbefale Kim og hypnose :-).


Mette Andersen

-

Tillidsvækkende og kompetent. Vores søn Rasmus har haft problemer med angst og flyskræk. Han har været glad for at komme hos Kim, og både han og vi kan tydeligt mærke en forskel. Rasmus er meget tilbageholdende med at åbne op for andre personer og derudover er han skeptisk af natur. Dette fik Kim hurtigt afvæbnet, da han er meget tillidsvækkende. Rasmus var rigtig glad for at gå hos Kim.


Birger Parsberg Olesen

-

Jeg har i mange år været i forskellige former for psykoterapi pga nogle problemer i min barndom. Men på trods af dét, har jeg oplevet, at der er nogle skader i mine følelser, som stadig skaber problemer i min nuværende tilværelse og snak er ikke nok, til at gøre noget ved det. Derfor har jeg prøvet hypnoterapi hos Kim og dét virker. Han er et yderst tillidsvækkende og behageligt menneske, som man trygt kan gå til og som jeg i enhver sammenhæng vil anbefale.

TR

Østjylland

Jeg var til en session hos Kim, som egentlig ‘bare’ var hjælpe til rygestop. Jeg kom derfra som mere end ikke-ryger. Han er simpelthen dygtig til at se hele mennesket frem for bare det enkelte problem. Det er ikke bare hypnose.. det er jo hypnoterapi. Kim er din terapeut som bruger hypnotiske redskaber. Han kan ikke trylle dig rask, sund eller tryg. Men han kan hjælpe dig til at hjælpe dig selv :-) kun gode anbefalinger herfra.


Marie Lund Nielsen

-

Eftersom jeg kun havde set hypnose på TV, troede jeg at man nærmest kom i en form for trance, men sådan var det jo slet ikke :) Kim var rigtig god til at fortælle og forklare hvad der skulle ske og hvorfor og vi fik arbejdet med mine fobier. Jeg fik også afprøvet om havde hjulpet, da jeg kom hjem, hvilket jeg kun kan sige at det har! Og jeg synes det er så vildt! Men føler sig utrolig velkommen fra man træder ind hjemme hos Kim og jeg følte mig under hele forløbet i gode og trykke hænder. Jeg føler også, at jeg har fået nogle redskaber med, som jeg kan gøre brug af i tilfælde af, at jeg oplever mine fobier kommer igen eller en helt ny fobi.

Jeg kan helt klart anbefale folk at benytte ’Hypnotiseret’ til f.eks. at komme af med fobier, ligesom jeg, for det har i den grad været en positiv og fascinerende oplevelse, og så er Kim bare virkelig dygtig :)

Jeanett Pedersen

Sønderjylland

Dygtig Hypnotisør/terapeut. Jeg har været hos Kim flere gange. Min erfaring er at Kim er rigtig god til at lytte og ekstraordinær god til at leve sig ind i sin klients situation, hvorved han derfra giver nogle gode brugbare redskaber, som man kan tage videre med sig. Hos Kim har jeg også været under hypnose flere gange, hvilket efterfølgende havde en mærkbar effekt ift. min situation. Det virker til at han har en meget bred viden om forskellige forhold om menneskets tilstand, til gavn for klienten(Jeg er selv socialrådgiver uddannet). Derudover oplevede jeg ham som venlig og engageret i sit arbejde. Jeg kommer gerne igen såfremt der opstår et nyt behov.

Aykan Imac

-

Jeg havde en idé om at hypnose ville kunne hjælpe mig med min angst for kliniske situationer, men da jeg aldrig havde prøvet det før og har en meget logisk tilgang til alt var jeg en smule skeptisk. Det blev gjort til skamme da jeg på vej hjem fra sessionen allerede kunne mærke at jeg var mindre angst. Det blev kun forstærket da jeg sidenhen var i en klinisk situation og jeg med de teknikker Kim havde lært mig undgik besvimelse, som tidligere var udfaldet i sådanne situationer for mig.

Mads Kvist Møller

Aarhus

Jeg har været hos Kim en enkelt gang i forbindelse med et rygestop. Jeg var en del skeptisk i starten, for hvordan skulle en samtale fjerne rygetrangen? Det er nu knap et år siden og jeg er stadig røgfri! Helt klart en anbefaling værdig og pengene er tjent hjem gange 10.

Alexander Bell

Odder

Kim er en utrolig dygtig behandler, der vækker tillid hos sin klient! Og vigtigst af alt, oplever jeg, at hans praksis og mødet med klienten er særdeles velfunderet i teorier og metoder. Du kan være meget tryg i alle aspekter af dit samarbejde med Kim!

Endeligt vil jeg sige, at jeg i høj grad har profiteret af mine behandlinger og jeg er meget taknemmelig for, at jeg fandt ham, da jeg havde behov for hjælp.

Sara Larsen

-

Jeg opsøgte Kim for at få hjælp til at komme en fobi til livs, men havde en oplevelse af at have fået mere med derfra end det, da jeg glad og lettet kørte hjem. Det var mit livs første hypnoseoplevelse, og jeg var noget spændt og en smule ængstelig til at begynde med.

Denne ængstelighed tog Kim sig meget professionelt og omsorgsfuldt af, og efter få minutter følte jeg mig helt tryg og utrolig godt tilpas i seancen.Kim forklarede mig grundigt, inden han hypnotiserede mig, hvad hypnose er, og hvorfor det er så virkningsfuldt. Det var rart med en god introduktion til et fænomen, der hersker så mange myter om.Selve oplevelsen af det at være i hypnose var utrolig behagelig og meget afslappet, og jeg oplevede netop det stærke bevidste nærvær og koncentrerede fokus, som Kim havde forklaret mig inden.

Ud over en meningsfuld dialog med min underbevidsthed (mig selv) om den konkrete fobi, jeg ønskede at komme af med, fik jeg også en omgang supergod mental wellness.Jeg kan på det varmeste anbefale Kim til enhver, der har lyst til at gøre noget godt for sig selv.

Helle Alsted Tholstrup

Jelling