Kontakt hypnotisør Kim Oechsle

Kontakt

Jeg anvender ikke kun hypnose men en blanding af forskellige terapiformer. Jeg ser min rolle som den der skal facilitere en forandring hos mine klienter. Terapien er altid et samarbejde og derfor giver jeg også mulighed for at starte med en kort 30-minutters forsamtale, så man har mulighed for at møde mig og finde ud af, om vi vil kunne arbejde os igennem problemer og løsninger sammen.

Certificeringer

Jeg er certificeret hypnotisør og hypnoterapeut. Hypnoterapiuddannelsen er certificeret ved NGH (National Guild of Hypnotists) som er den mest udbredte internationale hypnoseforening. Jeg er desuden certificeret som Open Focus træner ved Princeton Biofeedback Center, USA. Jeg er medlem af både NGH Danmark, sammenslutningen af NGH hypnoterapeuter i Danmark og FHHD, Foreningen for Hypnotisører og Hypnoterapeuter i Danmark.

Jeg har en praktisk og resultatorienteret holdning til terapifaget. Der er et stort overlap mellem forskellige retninger og jeg forsøger at kombinere no-nonsense metoder der er effektive, teknikker der er forankret i forskning i psykologi, neurologi og samspillet mellem nervesystemet, hjernen og resten af kroppen. Jeg anvender nogle af de nyeste metoder, men også nogle af de ældste og mest velafprøvede.

Kurser

Jeg studerer og uddanner mig løbende i mange forskellige retninger indenfor terapi og har bla gennemført kurserne

 • Uncommon Psychotherapy (Mark Tyrell, Uncommon knowledge) - model for løsningsfokuseret hypnoterapi
 • Integrative Hypnosis (Mellissa Tiers ) - integration af hypnose, NLP og terapeutiske teknikker baseret på neurologisk viden
 • Coaching the Unconscious Mind (Mellissa Tiers) - klient- og ressourceorienteret coaching
 • Psychological Illusion Model (Jørgen Rasmussen) - erkendelse af hjernens illusion om verden anvendt som terapi
 • Direct Navigation System (Mads Aggerholm) - udnyt hjernens orienteringsrespons til ændring af automatreaktioner
 • How to Lift Low Self Esteem in Your Clients (Mark Tyrell, Uncommon knowledge)
 • Frihedsteknik (Dorthe Trønninge) - chok-bearbejdning med øjenbevægelser inspireret af NLP, EMDR og EMI

Studier og teknikker

Desuden studerer og anvender jeg teknikker fra

 • NLP - Neurolingvistisk programmering
 • Mindfulness - træning i at observere sig selv og opleve nuet
 • Afspændings- og åndedrætsteknikker fra yoga, meditation, lægevidenskaben og positiv psykologi
 • Open Focus - (certificeret Open Focus træner) en moderne og effektiv metode til at styre sin hjerne og reducere smerter, stress-symptomer og få mere overskud og energi.
 • Somatisk terapi - krops- og neurologisk baserede terapiformer der tager udgangspunkt i kroppens sansninger (Peter Levines somatic experience, Stephen Porges polyvagal theory, Pat Ogdens sensorimotor therapy).
 • Kognitiv adfærdsterapi - hvilke tanker har du? Hvad betyder de? Kan du udfordre dig selv nænsomt?
 • Metakognitiv terapi - vær opmærksom på hvilken type tanker du har og brug din hjerne smartere
 • EFT - Emotional Freedom Technique, også kaldet tapping

Baggrund

Min baggrund er naturvidenskabelig, idet jeg oprindeligt er uddannet cand. scient i datalogi og i mange år har arbejdet som it-udvikler og it-projektleder. Med den baggrund søger jeg naturligt mod fakta og videnskabeligt underbyggede metoder. Mine personlige kæpheste er at få afmystificeret, hvad hypnose drejer sig om og at få udbredt kendskabet til hypnoterapi, som er mindst lige så evidensbaseret, som de metoder der er de dominerende i dagens Danmark. Der er masser af forskning der beviser effektiviteten af hypnose som terapi.

Ændring af de automatiske tankemønstre

Hovedformålet med terapien er at ændre på blokerende tankemønstre, vanetænkning og ubevidste reaktioner. Den stærke kobling mellem sind og krop gør dog også at tanker og ikke mindst følelser kan give kropslige symptomer, smerter og endda sygdomme. Jeg oplever mange, der har mistet kontakten til deres krop eller er overmandet af følelser som bestemmer over deres liv og muligheder.

Klientcentreret og løsningsfokuseret terapi

Jeg arbejder også i høj grad klientcentreret - jeg tror ikke at der findes én behandling eller metode der gælder for alle. Jeg arbejder derfor ikke med faste ‘scripts’ eller ‘trin’ men tager udgangspunkt i dig og din situation. Det er derfor, jeg anvender forskellige metoder indenfor hypnose, NLP, fokustræning og afspænding. Desuden giver jeg dig teknikker med hjem, som du selv kan anvende fremover.

Kommer du til mig, bruger vi samtale, hypnose og kropsbaserede teknikker til sammen at arbejde med de udfordringer og problemer, du ønsker hjælp til. Vi finder de ressourcer frem i dig. som kan fungere som en løsning og lave den forandring, du ønsker.

Se mere om tidsbestilling, priser og adresse.

"Jeg har i mange år været i forskellige former for psykoterapi pga nogle problemer i min barndom. Men på trods af dét, har jeg oplevet, at der er nogle skader i mine følelser, som stadig skaber problemer i min nuværende tilværelse og snak er ikke nok, til at gøre noget ved det. Derfor har jeg prøvet hypnoterapi hos Kim og dét virker. Han er et yderst tillidsvækkende og behageligt menneske, som man trygt kan gå til og som jeg i enhver sammenhæng vil anbefale."

TR


Adresse

Jeg har hypnose-klinik i Enghaven 1, 8250 Egå.

Parkering

Der er gratis parkering.

Bus

Tag bus 12 til Egå Kirke (100m gang) eller bus 17, 84, 100, 120-123 til Grenåvej/Mejlbyvej (derfra er der 800m)

Find vej