Tidsbestilling og priser

At være i hypnose er en fantastisk dejlig oplevelse og man er utroligt afslappet bagefter. Det er vigtigt at vide, at du hele tiden er fuldt bevidst og kan huske alt bagefter - du er bare dybt koncentreret, mens jeg giver dig forslag til hvad du skal forestille dig. Du kan sagtens køre bil hjem.

Priser

En investering i dig selv

Jeg kan desværre ikke arbejde gratis! Jeg garanterer dig en professionel behandling. Jeg bruger al min viden om integreret terapi til at hjælpe dig. Hos mig får du ikke et “magisk fix”, men viden om dig selv og du får teknikker med hjem som du kan anvende fremover. Desuden får du en saglig opfølgning på mail. Det er det, der virker på den lange bane.

Hvad er din forandring værd for dig?

Valgfri forsamtale - kr 400,00

30 minutter.
Prøvesession og forsamtale, hvis du først vil afprøve hypnose for at finde ud af om det er noget for dig og det problem du vil have løst. Hvis du vælger at fortsætte, kan du herefter bestille en tid til 2. session. Pris for studerende/arbejdsløs: 300,- kr

1. session inkl forsamtale

ca 1 time og 30 minutter. kr 1.275,00 inkl. moms.
Indeholder forsamtale, problemløsning og teknikker du selv kan bruge. Nogle gange er det nok.

Pris for studerende/arbejdsløs: 950,- kr inkl moms.

2. session

ca 1 time, op til 90 min kr 980,00 inkl moms.
Indeholder ny eller fortsat problemløsning, evt yderligere teknikker.

Pris for studerende/arbejdsløs: 880,- kr inkl moms.

3. session og derefter

ca 1 time, op til 90 min kr 880,00 inkl moms.
Fra og med 3. session er det noget billigere.

Pris for studerende/arbejdsløs: 800,- kr inkl moms.

Hypnosesession

Den første session hos mig varer 60-90 minutter. Jeg fortæller om hvad hypnose er og hvad det kan bruges til. Vi taler nærmere om dit problem og så anvender vi hypnose til at undersøge og behandle. Du får altid også nogle teknikker med hjem, som du kan anvende fremover.

Du kan sidde i en stol eller ligge ned i en behagelig chaiselong. Læs evt lidt om hypnose inden.

Hvor mange gange?

Mange oplever allerede efter den første behandling at der sker en positiv forandring. Jeg anbefaler mindst to sessioner, idet det er en god idé med en opfølgning på den proces, der er sat i gang. Men hvis du ikke har behov for mere end den første session bliver jeg også glad! De efterfølgende sessioner er typisk ca 60 minutter og er en opfølgning og videre arbejde og konsolidering.

Hypnoseterapi er tænkt som en korttidsterapi og mit mål er, at du kun behøver at komme ganske få gange, alt efter problemernes kompleksitet. Efter hver session har du altid mulighed for gratis opfølgning over telefon eller sikre beskeder i bestillingssystemet.

"Jeg kan kun give Kim min varmeste anbefaling. Hver session har været en god og tryg oplevelse hvor jeg har fået nogen gode værktøjer med hjem. Jeg vil derfor ikke tøve med at komme igen".

Betina Rohde-Brøndum

Betaling

Du kan betale til MobilePay 36876 eller kontant.