Hypnose mod angst for nåle, nåleskræk

Hypnose hjælper mod nåleskræk - angst for nåle

Nåleskræk (aichmofobi) er meget almindeligt og kan være et stort handicap, hvis man på et tidspunkt kommer på hospitalet eller bare skal have taget en blodprøve hos lægen.

Ligesom andre fobier har frygten sjældent noget med nålene at gøre - men hjernen har fået en forkert opfattelse af at der “sker noget farligt” ved nåle. Det skyldes altid tidligere erfaringer, men man er ikke altid klar over i hvilken forbindelse, fobien er opstået. Det er også ligemeget. Det vigtigste er jo at blive fobien kvit!

En klienthistorie

Jeg havde på et tidspunkt to journaliststuderende på besøg hvor jeg fik lov at tale om hypnose. De 90 minutter, vi tilbragte sammen, blev klippet ned til et fire minutters radiointerview Den ene journaliststuderende, Nikolaj, led af nålefobi og jeg havde fornøjelsen af at arbejde med ham under interviewet, hør selv.

Fri for nåleskrækken

Hvis du kommer til mig, kan du blive fri for din nåleskræk. Det vil gøre det muligt for dig at bruge akupunktur, ikke at frygte nåle hos lægen og måske endda at blive så tryg ved nåle at du får lyst til at blive bloddonor!

Læs mere om fobier og angst.