Hypnose mod angst

Explainer video om angst og fobi

Hvad er angst og fobi? Hvordan opstår de? Bliv klogere på hvad der sker i krop og sind under angst.

Explainer video om behandling af angst

Terapeutisk behandling af angst generelt, med hypnose og med den psykologiske illusionsmodel.

Med målrettet terapi under hypnose er det muligt at ændre på hjernens automatreaktioner og enten fjerne angsten eller reducere den, i mange tilfælde uden at lede efter årsagen bag. Selvom de bagvedliggende mekanismer bag angst er de samme, tager jeg altid udgangspunkt i din situation. I hvilke situationer fremkommer angsten? Hvordan føles det i kroppen? Hvordan ved du, at du har angst?

Og vigtigst: hvordan ville du gerne have det i stedet for?

Her kan du prøve en hypnose på video til at dæmpe angst.


Hvad er angst - og hvordan kan hypnose hjælpe?

kategori Behandlinger

Hypnoterapi mod angst Har du angst, som generer dig eller forhindrer dig i at gøre det du vil? Fornuft og viljestyrke er sjældent nok til at overvinde angst og nervøsitet. Angsten opstår ubevidst pga kroppens signaler og indlærte mønstre. Som hypnoterapeut arbejder jeg med ikke kun med de bevidste tanker, men også med underbevidstheden og kan hjælpe dig med at slippe din angst. Med hypnose bearbejdes både dine automatiske reaktioner, følelser, kroppens fornemmelser og tanker.

Læs videre

Hypnose mod flyskræk

kategori Behandlinger

Hypnose kan få dig op at flyve igen Flyskræk eller aerofobi er en samlet betegnelse for angst der opstår i forbindelse med at skulle op at flyve. Hvad udløser flyskræk? Det kan være meget forskelligt, hvad der udløser angsten. Det kan være angst for at styrte ned, men er sjældent det samme som angst for at være højt oppe (højdeskræk). Angsten kan udløses af at sidde i flykabinen sammen med andre, af at stå i køen i lufthavnen eller bare købe billetterne.

Læs videre

Hypnose mod præstationsangst - eksamen og på job

kategori Behandlinger

Hypnose hjælper med bedre præstation og mindre angst Hypnose kan hjælpe dig mod angst i pressede situationer som eksamen, at holde taler eller præsentationer på arbejdet. Eksamensangst og præstationsangst Det er helt naturligt at være nervøs før eksamen, præsentationer på arbejdet og andre præstationer. Det er en del af at ‘være på’ og kan give den ekstra energi der skal til for at yde noget ekstra i en presset situation.

Læs videre

Hypnose mod social angst

kategori Behandlinger

Hypnose kan hjælpe på social angst Hvad er social angst? Social angst er paradoksalt, fordi vi som mennesker faktisk normalt bliver trygge af at omgås andre mennesker. Sådan er vores hjerner indrettet. Men ligesom øvrige former for angst og fobi har hjernen ved social angst (socialfobi) fået en forkert opfattelse af at situationer med andre mennesker er farligt. Hjernens vigtigste opgave er at beskytte os mod farer - og hvis den har lært at en situation er farlig, sørger den for at vi oplever frygt, så vi ikke kommer i den situation.

Læs videre

Angst for tanker om sygdom, ulykke, død og handlinger

kategori Behandlinger

Hypnoterapi mod angst for tanker om sygdom, ulykke, død Når tankerne løber løbsk eller man har nogle tanker, som man selv bliver bange for. Jeg kan hjælpe med min kombination af hypnoterapi og mentaltræning baseret på den psykologiske illusionsmodel. Når tanker gør én bange De fleste mennesker har oplevet, at tanker om noget der måske sker i fremtiden, kan gøre en bange, nervøs eller bekymret. Vores hjerner er bygget til at forsøge at forudsige, hvad der kommer ske - og at tage forholdsregler, så vi ikke kommer i fare.

Læs videre

Hypnose mod tandlægeskræk - angst for tandlæger

kategori Behandlinger

Hypnose hjælper mod tandlægeskræk Tandlægeskræk (odontofobi) forhindrer mange i at komme regelmæssigt til tandlægen. Sunde tænder og sundt tandkød handler ikke bare om at have et dejligt smil, de er også meget vigtige for at have et godt helbred. Tandlægeskræk er noget, ens hjerne har lært - der er ingen mennesker, der fødes med angst for at gå til tandlægen! Det kan typisk være en uheldig oplevelse i barndommen, der har sat sig.

Læs videre