Hypnose-behandling - terapi med hypnose

Jeg anvender hypnose til mange typer problemstillinger. Hvis du har spørgsmål til andre problemstillinger end dem er nævnt her, så kontakt mig


Hypnose mod angst

kategori Behandlinger

Med målrettet terapi under hypnose er det muligt at ændre på hjernens automatreaktioner og enten fjerne angsten eller reducere den, i mange tilfælde uden at lede efter årsagen bag. Selvom de bagvedliggende mekanismer bag angst er de samme, tager jeg altid udgangspunkt i din situation. I hvilke situationer fremkommer angsten? Hvordan føles det i kroppen? Hvordan ved du, at du har angst? Og vigtigst: hvordan ville du gerne have det i stedet for?

Læs videre

Hypnose mod fobier

kategori Behandlinger

Der er ingen grund til at leve med de begrænsninger, der ofte følger med en fobi. Man have en fobi overfor alt, men den grundlæggende mekanisme er den samme. Jeg kan hjælpe dig af med alle typer fobier vha hypnose og hjernetræning.

Læs videre

Hypnose mod kroniske smerter

kategori Behandlinger

Hypnose mod smerter Hypnose er en velafprøvet og veldokumenteret måde at behandle smerter, også smerter der stammer fra fysiske skader. Hypnose kan nedsætte smerter væsentligt, så medicinforbrug kan reduceres permanent og give dig livskvaliteten tilbage. NB: Jeg udbyder ind imellem et kursus i smertekontrol, hvor du selv kan lære at reducere kroniske smerter. Smerter Smerter er kroppens advarselssystem der gør, at vi passer på vores legemsdele og bliver opmærksom på, når der er noget galt i vores krop.

Læs videre

Hypnose mod stress

kategori Behandlinger

Hypnose kan afhjælpe stress Jeg kan med hypnose og hypnoseterapi hjælpe din krop til at komme ned i gear, lære dig selvhypnose samt reducere stresssymptomer. Stress i Danmark Iflg Den nationale sundhedsprofil fra 2017 føler 25% af alle danskere at de har et højt stressniveau. Men kigger man på forskellen mellem kønnene og aldersfordelingen ser det meget værre ud. Værst ser det ud for kvinder i aldersgruppen 16-24, hvor det gælder hele 40,5% og i aldersgruppen 25-34 år, hvor det er 34%!

Læs videre

Hypnose mod søvnbesvær - problemer med at sove

kategori Behandlinger

Søvnproblemer kan afhjælpes med hypnose Jeg kan hjælpe med hypnose og afslapningsteknikker, hvis du ikke kan falde i søvn, vågner i løbet af natten eller generelt har en dårlig søvn. Årsager til søvnproblemer Hyppige problemer med at falde i søvn eller vågne i løbet af natten kan skyldes tanker, der kører i ring fysisk uro i kroppen svært ved at falde til ro ubearbejdede årsager til søvnløshed Hypnose kan hjælpe med at finde ro Jeg har efterhånden hjulpet en del mennesker med søvnproblemer med simple metoder.

Læs videre

Hypnose mod lavt selvværd

kategori Behandlinger

Hypnose kan hjælpe til bedre selvværd Mange mennesker lider af lavt selvværd eller 'dårligt selvværd', men hvad er det egentlig - og hvordan kan hypnose og hypnoterapi hjælpe? Hvad er selvværd og selvtillid Selvværd er følelsen er ens egen værdi, at man er “god nok” som person, mens selvtillid er troen på at man “kan” - at “man er god til noget”. Selvværdet hænger også sammen med ens evne til selv-hævdelse - at man kan sætte grænser for andre og sørger for at få opfyldt sine egne behov.

Læs videre

Hypnose til rygestop

kategori behandlinger

Hypnose hjælper til røgfrihed Afhængighed af tobak har længe været et kæmpe problem og rygestop er stadig en af mest populære anvendelser af hypnose. Behandlingen har udviklet sig meget gennem tiden og fokuserer nu på alle de positive aspekter af at være ikke-ryger samt støtter dig med de konkrete ting, der måske har gjort det svært for dig at stoppe tidligere. Du belønnes for at ryge Rygning er en af de sværeste uvaner at komme af med, fordi man kæmper på flere fronter.

Læs videre

Hypnose til vaneændringer - mad og sukker

kategori Behandlinger

Hypnose som hjælp mod overflødig spisning Hypnose er en effektiv støtte når du vil ændre en dårlig vane som f.eks. at spise for meget eller spise for usundt. Med hypnose kan du få styrke og motivation til at gøre det du vil. Overflødig spisning Vi lever i en tid og i en del af verden, hvor der ikke er mangel på mad. Det skal vi være glade for.

Læs videre