Hypnose-behandlinger - terapi med hypnose

Jeg anvender hypnose til mange typer problemstillinger. Hvis du har spørgsmål til andre end dem er nævnt her, så kontakt hypnotiseret.dk i Aarhus

Se også liste over symptomer


Hypnose mod angst

kategori Behandlinger

Explainer video om angst og fobi Hvad er angst og fobi? Hvordan opstår de? Bliv klogere på hvad der sker i krop og sind under angst. Explainer video om behandling af angst Terapeutisk behandling af angst generelt, med hypnose og med den psykologiske illusionsmodel. Med målrettet terapi under hypnose er det muligt at ændre på hjernens automatreaktioner og enten fjerne angsten eller reducere den. I de fleste tilfælde uden at lede efter årsagen bag.

Læs videre

Hypnose mod fobier

kategori Behandlinger

Fobi er en irrationel angst for noget meget specifikt. De fleste kender fobien for edderkopper, men man kan have fobier for alting. Der er ingen grund til at leve med de begrænsninger, der ofte følger med en fobi. Man have en fobi overfor alt, men den grundlæggende mekanisme er den samme. Jeg kan hjælpe dig af med alle typer fobier vha hypnose og hjernetræning.

Læs videre

Hypnose mod kroniske smerter

kategori Behandlinger

Hypnose mod smerter Hypnose er en velafprøvet og veldokumenteret måde at behandle smerter, også smerter der stammer fra fysiske skader. Hypnose kan nedsætte smerter væsentligt, så medicinforbrug kan reduceres permanent og give dig livskvaliteten tilbage. NB: Jeg udbyder ind imellem et kursus i smertekontrol, hvor du selv kan lære at reducere kroniske smerter. Smerter Smerter er kroppens advarselssystem der gør, at vi passer på vores legemsdele og bliver opmærksom på, når der er noget galt i vores krop.

Læs videre

Hypnose mod stress

kategori Behandlinger

Hypnose kan afhjælpe stress Jeg kan hjælpe dig af med stress med enkle metoder, som du selv kan anvende fremover derhjemme. Nederst kan du se en video, hvor du kan prøve hypnose til at stresse af og finde ro. Stressfri med ReSTEAM - helt enkelt At blive stressfri handler om at starte med at regulere kroppen ned i og få fjernet de mest generende stress-symptomer. Derefter er det nødvendigt at sikre sig, at stressen ikke opstår igen.

Læs videre

Hypnose mod søvnbesvær - problemer med at sove

kategori Behandlinger

Søvnproblemer kan afhjælpes med hypnose Jeg kan hjælpe med hypnose og afslapningsteknikker, hvis du ikke kan falde i søvn, vågner i løbet af natten eller generelt har en dårlig søvn. Årsager til søvnproblemer Hyppige problemer med at falde i søvn eller vågne i løbet af natten kan skyldes tanker, der kører i ring fysisk uro i kroppen svært ved at falde til ro ubearbejdede årsager til søvnløshed Hypnose kan hjælpe med at finde ro Jeg har efterhånden hjulpet en del mennesker med søvnproblemer med simple metoder.

Læs videre

Hypnose mod lavt selvværd

kategori Behandlinger

Hypnose kan hjælpe til bedre selvværd Mange mennesker lider af lavt selvværd eller 'dårligt selvværd', men hvad er det egentlig - og hvordan kan hypnose og hypnoterapi hjælpe? Hvad er selvværd og selvtillid Selvværd er følelsen er ens egen værdi, at man er “god nok” som person, mens selvtillid er troen på at man “kan” - at “man er god til noget”. Selvværdet hænger også sammen med ens evne til selv-hævdelse - at man kan sætte grænser for andre og sørger for at få opfyldt sine egne behov.

Læs videre

Hypnose mod tristhed, modløshed og depression

kategori Behandlinger

Hypnose-terapi kan løfte depression Depression er en midlertidig tilstand som særligt er forbundet med negative tankemønstre, som kan være svære at komme ud af. Men bemærk ordet *midlertidigt*! Alle følelsesmæssige tilstande ændrer sig, når de ikke vedligeholdes. Nøglen til at stoppe depression er derfor at stoppe den negative cyklus, som skaber depressionen. NB: Svær depression kan føre til selvmordstanker. Er man på vej til aktivt at gøre alvor af selvmordstanker eller tanker om at skade andre, så søg hjælp med det samme ved egen læge eller f.

Læs videre

Hypnose til rygestop

kategori behandlinger

Hypnose hjælper til røgfrihed Afhængighed af tobak har længe været et kæmpe problem og rygestop er stadig en af mest populære anvendelser af hypnose. Behandlingen har udviklet sig meget gennem tiden og fokuserer nu på alle de positive aspekter af at være ikke-ryger samt støtter dig med de konkrete ting, der måske har gjort det svært for dig at stoppe tidligere. Nederst kan du prøve en hypnose på video, der motiverer dig til rygestop: bliv ikke-ryger nu!

Læs videre

Hypnose til vaneændringer - mad og sukker

kategori Behandlinger

Hypnose som hjælp mod overflødig spisning Hypnose er en effektiv støtte når du vil ændre dine madvaner. Du synes måske at du har en dårlig vane som at spise for meget eller spise for usundt. Med hypnose kan du få styrke og motivation til at gøre det du vil. Overflødig spisning Vi lever i en tid og i en del af verden, hvor der ikke er mangel på mad.

Læs videre

Allergi og hypnose

kategori Behandlinger

Allergi - overfølsomhed og høfeber Allergier kan faktisk fjernes med hypnose. Allergier opstår når kroppen fejlagtigt tror at noget er en trussel. Med hypnose kan oplevelsen af truslen ændres, og dermed fjernes også symptomer på allergien. Krop-sind Hjernen, kroppen og nervesystemet påvirker hinanden. Både maven og hjertet indeholder neuroner. Krop og sind er ikke så lette at adskille, selvom vi er opdraget til det - og hele vores sundhedssystem er indrettet efter det.

Læs videre

Symptomer og behandling med terapi og hypnose

kategori Behandlinger

Symptomer - få hjælp med terapi og hypnose Krop og sind hører sammen. Hjernen, kroppen og nervesystemet påvirker hinanden begge veje. Fysiske symptomer kan komme af at have det dårligt psykisk - og omvendt. Herunder er en liste over fysiske og psykiske symptomer og hvordan jeg kan hjælpe med terapi og hypnose. NB: Symptomer skal altid tages alvorligt! Her er fokus på de symptomer hvor der kan være psykologiske årsager.

Læs videre